Μαγκεψάμεν ο Γκαγκατσάκος

Μαγκεψάμεν ο Γκαγκατσάκος

Συνοδεία δύο φουσκωτών, έβριζε ο Μάκης Γκαγκάτσης τον βοηθό και τον Ολυμπιακό στο Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Δεκάρικος έχει το ρεπορτάζ.

Μαγκεψάμεν. Νταηλίκια, ζοριλίκια και καουμποϊλίκια. Και εκτός έδρας παρακαλώ. Πριν δέκα μέρες έγινε το περιστατικό, τώρα το έμαθε ο Βασίλης ο Δεκάρικος, τώρα σας το γράφει.

Με το που σηκώνει τη σημαία ο βοηθός στη Τρίπολη και δεν μετράει το γκολ του ΠΑΟΚ, πήρανε φωτιά τα τηλέφωνα. «Κανονικό το γκολ. Καλυπτόταν ο Μπίσεσβαρ». Στο λεπτό, στις θέσεις των επισήμων, ένας νεαρός κύριος σηκώνεται όρθιος κι αρχίζει να μπινελικιάζει τον λάινσμαν. «Μουνόπ@νο. Γ@μώ τον Πειραιά σου. Γ@μώ τον Ολυμπιακό. Μπροστά σου ήτανε. Δεν το είδες;»

Ο Γκαγκατσάκος. Καλό και μορφωμένο παιδί. Ευγενικό. «Κορίτσι» μπορείς να πεις. Ντρέπεται να σε κοιτάξει στα μάτια. Και να βρίζει σαν λαχαναγορίτης. Κρίμα οι σπουδές του και τα πτυχία του.

Τον έβλεπε από δίπλα ο Μποροβήλος και δεν τον αναγνώριζε. Θα αναρωτηθεί κάποιος και που τη βρήκε τόση μαγκιά ο Γκαγκατσάκος να κάνει νταηλίκια σε ξένο γήπεδο; Κι αν σηκωνότανε κανένας και τον άρχιζε στις μπάτσες; Θα φώναζε «βοήθεια» να τρέξει η αστυνομία να τον σώσει; Μισά σας τα έχω πει. Ο Γκαγκατσάκος τον είχε δεμένο το γάιδαρό του. Εκ του ασφαλούς έκανε τις μαγκιές κι έριχνε τα μπινελίκια. Δεν ήτανε μοναχός του. Είχε παρέα. Δεξιά κι αριστερά δυο παιδιά απ αυτά χωρίς σβέρκο. Ποιος να τολμήσει να τον πειράξει; Ποιος να τολμήσει να του πει, «κάτσε κάτω ρε κωλόπαιδο»; Αμάσητο θα τον καταπίνανε οι δυο ντουλάπες.

ΚΑΙ νεύρα και μπινελίκια στον βοηθό που ήτανε στα πέντε μέτρα μπροστά του και μαγκιές στο ξένο γήπεδο, ο Μάκης ο Γκαγκατσάκος. Πόθεν προέκυψε αυτή η συμπεριφορά; Γιατί, τα προηγούμενα χρόνια δεν έτσι; Επειδή δεν υπήρχαν τα λεφτά του Ιβάν; Ειρίσθω εν παρόδω να σας πω και τούτο. Ο Πόντιος δεν τον έχει και σε μεγάλη υπόληψη τον Γκαγκατσάκο. Έχουνε να το λένε στην ομάδα. Για τον τρόπο που του μιλάει και μπροστά σε κόσμο μάλιστα.

Μπορεί να τον έχει κάνει αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά του συμπεριφέρεται χειρότερα κι από κλητήρα. Και μπροστά σε κόσμο επαναλαμβάνω. Με τον Γκαγκατσάκο κάθε φορά να σκύβει τη κεφάλι και να μην βγάζει κουβέντα. Ίσως το παιδί να έχει αυτά τα απωθημένα. Να πρέπει να ξεσπάσει και να ξεσπάει στους διαιτητές και τους λάιντσμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ