Στα ειδικά των «αιωνίων»

Στα ειδικά των «αιωνίων»

Πολύ δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα με σημαντικές όμως στοιχηματικές ευκαιρίες.

Το ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη μας στέρησε χθες το απόλυτο καθώς ξέφυγε στο σκορ, από τα δεδομένα του 2-0 που υπολογίζαμε. Και πάλι όμως η χθεσινή μέρα ήταν θριαμβευτική για τον Καμμένο που σας πρόσφερε εξαιρετικές αποδόσεις από τα άλλα τρία ματς Κυπέλλου. Το αμφίσκορο σε Περιστέρι και Τρίπολη και το όβερ 1,5 ημίχρονο και όβερ 2,5 συνολικά στο ΟΑΚΑ.

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο όμως για σήμερα και πάμε στην Ευρωλίγκα. Με την προσοχή μας στραμμένη στις ελληνικές μάχες.

Δύο εξαιρετικά δύσκολα ματς για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Θα στραφούμε στα ειδικά στοιχήματα αποφεύγοντας σημεία και χάντικαπ.

Στην Πόλη Φένερ-Ολυμπιακός με τους Τούρκους να είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που ακόμη έχει ανεβοκατεβάσματα στην απόδοση του. Ο Μιλουτίνοφ είναι και πάλι στις επιλογές μας ποντάροντας στο οβερ 11,5 πόντους που προσφέρεται κοντά στο 1.90 ενώ και το double-double με απόδοση στο 4!

Επίσης τα όβερ 5,5 ριμπάουντ του Βέσελι προσφέρονται στο 1.90 και θα τα πάρουμε όπως θα ποντάρουμε και στο οβερ 1,5 τρίποντα του Στρέλνιεκς με απόδοση στο 2.15.

Πάμε τώρα στο Ισραήλ και τον αγώνα – τελικό του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση και το ξεκάθαρο φαβορί για μια νίκη που από την μια θα την βάλει γερά στο κόλπο της 8αδας και από την άλλη θα σβήσει τις περισσότερες πιθανότητες του Παναθηναϊκού για είσοδο στα πλέι οφ.

Ο άσος προσφέρεται στο 1.5 και δεν μας ικανοποιεί για αυτό θα πάμε αρχικά στο όβερ 80,5 πόντους της Μακάμπι με απόδοση στο 1.80. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κρατήσει εκτός έδρας χαμηλά τον αντίπαλο του ενώ οι Ισραηλινοί σαρώνουν επιθετικά.

Στα ειδικά παικτών έχουμε ξεχωρίσει το όβερ 1,5 τρίποντα του Ο΄Μπράιαντ με 2.15 απόδοση αλλά και το όβερ 0,5 τρίποντο του Μήτογλου στο 2.35.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ