Ποιος θα σταματήσει την Γιουνάιτεντ;

Ποιος θα σταματήσει την Γιουνάιτεντ;

Θα είναι η Άρσεναλ η ομάδα που θα βάλει στοπ στο «τρένο» του Σόλσκιερ; Μπα…

Δεν μας έκατσε καλά η Ευρωλίγκα χθες με το πρόσημο να είναι αρνητικό. Έτσι είναι αυτά όμως προχωράμε με στόχο να γυρίσουμε στις επιτυχίες επιλέγοντας τρία παιχνίδια με τα οποία και θα ασχοληθούμε σήμερα.

Ξεκίνημα από τον σπουδαίο αγώνα της Άρσεναλ με την Γιουνάιτεντ. Νοκ άουτ ματς για το Κύπελλο Αγγλίας με την Μάντσεστερ του Σόλσκιερ να πηγαίνει από νίκη σε νίκη (7 το σύνολο) και να θέλει βεβαίως μια ακόμη επιτυχία.

Η Άρσεναλ από την άλλη στην έδρα της είναι δυνατή και για πολλούς θεωρείται ικανή να σταματήσει το «τρένο» της Μάντσεστερ.

Για τον Καμμένο όμως ο τριπλασιασμός που σχεδόν αγγίζει το διπλό είναι γλύκισμα! Η Μάντσεστερ είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύω πως θα επιβεβαιώσει το βαρύ διπλό.
Πάμε τώρα στην Γαλλία και τον αγώνα της Μαρσέιγ με την Λιλ. Δυνατό ματς και αυτό όπου στοιχηματικά μας οδηγεί στο ρίσκο του όβερ 2,5 που το βρίσκουμε σε αποδόσεις λίγο πάνω από το 2.

Τρίτη και τελευταία επιλογή από την Μπουντσελίγκα και τον αγώνα της Χέρτα με την Σάλκε. Θα πάρουμε το αμφίσκορο σε αποδόσεις στο 1.80 ενώ είναι αλήθεια πως μας αρέσει και το διπλό για πιο χαλαρό ποντάρισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ