Τρικυμία στην ΕΠΟ για την 4η αλλαγή: Δεν ξέρουν πότε εφαρμόστηκε

Τρικυμία στην ΕΠΟ για την 4η αλλαγή: Δεν ξέρουν πότε εφαρμόστηκε

Η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της έγραψε ότι εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά στην Ομοσπονδία ή δε βλέπουν ποδόσφαιρο ή έχουν μείνει... 1,5 χρόνο πίσω. Γιατί είχε εφαρμοστεί πολύ νωρίτερα.

Πώς την είδατε τη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ; Μια χαρά έβγαλε την… ουρά της απ’ έξω όσον αφορά την τέταρτη αλλαγή που δεν έγινε στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Τα έριξε όλα στον Παπαπέτρου και καθάρισε η Ομοσπονδία. Πιθανότατα να τον τιμωρήσει κιόλας, να ξεχαστεί όλη η υπόθεση και να τη βγάλει καθαρή η ΕΠΟ.

Βέβαια, για όσα ακούγονται πως η καθυστέρηση στην έναρξη της παράτασης (υπάρχουν βίντεο από το παιχνίδι που αποδεικνύεται περίτρανα) οφείλεται στο γεγονός πως άνθρωπος της διαιτητικής τετράδας επικοινώνησε με στέλεχος της ομοσπονδίας και το στέλεχος του είπε να μην προχωρήσει σε αλλαγή και… βλέπουμε, κανένα σχόλιο από την ΕΠΟ.

Αλλά τι να έβγαιναν να πουν; Αν δεν ίσχυε η 4η αλλαγή, θα έλεγαν καλά κάναμε. Τώρα που ισχύει, για όλα φταίει ο Παπαπέτρου. Όμως στην Ομοσπονδία δεν είναι και πολύ προσεκτικοί η αλήθεια είναι. Έβγαλαν άρον – άρον την ανακοίνωση το μεσημέρι για να προλάβουν να μην εκτεθούν. Και εκτέθηκαν, για όσους είναι λίγο πιο παρατηρητικοί.

Τι λέει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση; Διαβάστε: «Η FIFA εφάρμοσε για πρώτη φορά την 4η αλλαγή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, τον Ιούνιο του 2018». Μάλιστα. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο μας λέει η ΕΠΟ. Αδιάβαστοι κύριοι. Η πρώτη 4η αλλαγή στην ιστορία ήταν ο Αλβάρο Μοράτα. Και μπήκε στη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 116′. Σε ματς για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Κασίμα Άντλερς, στις 18 Δεκεμβρίου 2016!

Ένα ματς που πήγε στην παράταση και ο Ζιντάν έκανε τρεις αλλαγές, είχε κάνει και μία στην κανονική διάρκεια, με τελευταία την είσοδο του Μοράτα αντί του Κριστιάνο. Εντάξει, στην ΕΠΟ πέτυχαν τουλάχιστον το «Παγκόσμιο Κύπελλο». Τους ξέφυγε το… Συλλόγων και τους ξέφυγε και 1,5 χρόνος. Σιγά το πράγμα.

Και άντε να δώσεις ένα ελαφρυντικό, γιατί μέσα σε 1,5 χρόνο μπορεί κάποιος να το ξέχασε. Και άντε να πεις πως κανείς από την ΕΠΟ δεν είχε δει εκείνο το ματς της Ρεάλ. Λίγους μήνες αργότερα, στις 23 Απριλίου 2017 στην Αγγλία, για τον ιστορικό θεσμό του Κυπέλλου, η Άρσεναλ είχε αναμετρηθεί στον ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι. Με τους Στέρλινγκ, Ρέγκες και Ντελφ να έχουν αποτελέσει τις τρεις αλλαγές και το ματς να βρίσκεται στην παράταση, ο Πεπ Γκουαρντιόλα προχώρησε και σε τέταρτη αλλαγή βάζοντας τον Ιχεανάτσο στο 105′. Αλλά για την ΕΠΟ το περασμένο καλοκαίρι το είδαμε για πρώτη φορά στο Μουντιάλ της Ρωσίας!

https://www.youtube.com/watch?v=5bbqCpcyogA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ