Εύγε στον Τίγρη

Εύγε στον Τίγρη

Τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ στο παντελόνι, και η… ΑΕΚ 2019 σαρώνει. Με Θωμά, Γιαννάκη και μουσική υπόκρουση… Mozart.

Πρώτος μάγκας ο Μελισσανίδης. Na τα λέμε αυτά και να τα γράφουμε. Και αν κάποια στιγμή κάνουμε μια Κυβέρνηση «εθνική Ελλάδας» για να βγάλουμε αυτή την ριμάδα τη χώρα από την κρίση, ας τον προτείνει κάποιος για Υπουργό Οικονομικών τον Τίγρη. Γιατί ο άνθρωπος τη «διδάσκει» δωρεάν την επιστήμη. Αβίαστα. Χωρίς να βάζει το χέρι στην τσέπη.

Τι είναι άλλωστε τα λεφτά; Μια… μ@λ@κι@ είναι. Και εμείς που δεν έχουμε πάθαμε δηλαδή;

Κοίτα για παράδειγμα την ΑΕΚ πως ανέκαμψε αναγνώστη του με το που γύρισε ο χρόνος, να καταλάβεις πόσα μεταπτυχιακά έχει το αφεντικό της. Ερείπιο ήταν στον επίλογο του 2018. Στα όρια της διάλυσης. Έδινε την εντύπωση πως με το ζόρι θα κρατήσει τη θέση της στην πεντάδα. Τι έκανε λοιπόν ο Τίγρης για να γυρίσει την κατάσταση; Έσπασε τον κουμπαρά για μεταγραφές; Όχι. Την τριαντάρα του Τσάμπιονς Λιγκ την «εξαφάνισε» όπως ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Με λεφτά τις καταστάσεις τις αλλάζουν άλλοι. Εκείνος έχει τον δικό του τρόπο. Τον old school.

Παρατήρησε λίγο πιο προσεκτικά την αλληλουχία των γεγονότων αναγνώστη μου. Πρώτη πιστολιά ο Ατρόμητος εντός με τον Παναιτωλικό. Μετά μια «ψιλή» στην Πανάθα από την Ξάνθη. Έπειτα το show της Ξάνθης, που έκανε τον Κάναντι να θέλει να πηδηχθεί από το παράθυρο! Ένας βαθμός σε δύο ματς ο Ατρόμητος, ένας και ο Παναθηναϊκός που μετά έπαθε Λαμία.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ…Μπαρτσελόνα. Πάνω που ήταν έτοιμη να τα φορτώσει όλα στον Ουζουνίδη. Μια μουσική μελωδία βγαλμένη λες από το Mozart café του Αιγάλεω. Από τα όνειρα του σέντερ φορ Θωμά και του εξτρέμ Γιαννάκη του τεχνοκράτη.

Αποκορύφωμα το αποψινό στη Νέα Σμύρνη. Τι δηλαδή μόνο ο Βιεϊρίνια να καρφώνει; Να βγάλει και η δική μας η αρχηγάρα, ο Μάνταλος, μια υποδοχή να δείξουμε ότι έχει παράδοση και η Ένωση στο βόλει. Έγινε η θάλασσα… γιαούρτι με τον Πανιώνιο. Τρίτο σερί τρίποντο. Εννέα οι βαθμοί του 2019. Ήταν τέσσερις μπροστά ο Ατρόμητος, έμεινε και τέσσερις πίσω! Ο δε Παναθηναϊκός στριμώχτηκε πια στο γκρουπ με Ξάνθη, Παναιτωλικό και Άρη για την 5η θέση. Η ΑΕΚ είναι 3η και πλέον βάζει πλώρη για ψηλότερα. Διότι φυσικά ο στόχος είναι πάντα ο Ολυμπιακός. Να αρπάξουμε τη δεύτερη θέση, να ξαναπαίξουμε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Και ποιος ξέρει; Μπορεί ο μεγαλοδύναμος να έχει και άλλη τριαντάρα. Όχι για εμάς.

Για το… γήπεδο. Για το εργοτάξιο που την Παρασκευή έγινε απεργία αλλά που μόνο το ΠΑΜΕ ασχολείται σε μια υπόθεση από εκείνες που δεν χωράνε αστεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ