Ξέμεινε από διαιτητές ο Περέιρα

Ξέμεινε από διαιτητές ο Περέιρα

Με αλλοίωση αποτελέσματος στα τέσσερα από τα οκτώ παιχνίδια του Σαββατοκύριακου ο Περέιρα ψάχνει να βάλει διαιτητές και δεν βρίσκει. Ο Παράγκας έχει το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο.

Κοινή ήταν η δημοσιογραφική διαπίστωση-απορία: Μα είναι δυνατόν ο Περέιρα να ξαναβάζει τον Κομίνη (στο Ολυμπιακός-Λάρισα), που έδωσε το πέτσινο πέναλτι στο Λαμία-Ατρόμητος; Και λογικά, βέβαια, όταν οι φίλοι του Κομίνη έχουν καλούς φίλους στη Λαμία.

Και ποιόν να βάλλει όμως; Σάμπως έχει διαιτητές για να βγάλουνε τα παιχνίδια; Οι καινούργιοι που σπρώξανε Μάλαμας και Γιαννάκης για να μπούνε στον πίνακα, είναι για τα μπάζα. Οι παλιοί είναι ακόμα περισσότερο στο νταραβέρι.

Είναι ποτέ δυνατόν Καλογερόπουλος και Ευαγγέλου να σφυρίξουνε παιχνίδι του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού; Έχοντας ξεμείνει λοιπόν από διαιτητές ο Περέιρα, βάζει τους ίδιους και τους ίδιους.

Έμπειρος σου λέει είναι ο Κομίνης, θέλει να κάνει ένα καλό παιχνίδι μετά το κάζο με το μαϊμού πέναλτι στη Λαμία, βάλ’ τον στο Καραϊσκάκης. Κι εδώ που τα λέμε ο Πορτογάλος είναι τυχερός. Πολύ τυχερός. Μ’ αυτή τη φάμπρικα που έχει ξεκινήσει με τους ξένους διαιτητές. Αν σφυρίζανε και στα ντέρμπι Έλληνες, το πρωτάθλημα δεν τελείωνε με τίποτα.

Για Τετάρτη και Πέμπτη πάντως, κρατήστε τα ονόματα: Κοτσάνης, Βρέσκας, Μανούχος, Τάσης. Ικανοί και οι τέσσερις να τα διαλύσουνε.

– ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ο γνωστός Τσαμούρης από το βόλεϊ που έπαιξε ο Βιεϊρίνια στο Λαμία-ΠΑΟΚ.

– ΛΑΜΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Την Κυριακή είχε σφυρίξει ο Σέζος στο Λιβαδειά-Άρης. Κι επειδή ο Περέιρα δεν έχει διαιτητές τον στέλνει στη Λαμία.

– ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ικανός να μπερδευτεί ακόμα και σ’ αυτό το ματς ο Κοτσάνης.

– ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πολλά με λίγα είναι το ματς, εύκολο μεροκάματο για τον Φωτιάδη.

– ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δύσκολο παιχνίδι για τα λίγα κυβικά του Βρέσκα.

– ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ: Θα προσπαθήσει για το 50-50 ο Κομίνης.

– ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ικανός να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα ο Μανούχος.

– ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ: Επικίνδυνος ο Τάσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ