Απίστευτο: Η ΚΕΔ επιβραβεύει ξανά τον Κομίνη και τον στέλνει Καραϊσκάκη

Απίστευτο: Η ΚΕΔ επιβραβεύει ξανά τον Κομίνη και τον στέλνει Καραϊσκάκη

Η ΚΕΔ όρισε τον Γιώργο Κομίνη στο ματς του Ολυμπιακού με την Λάρισα, την στιγμή που χθες τα έκανε... θάλασσα στο ματς της Λαμίας με τον Ατρόμητο

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας όρισε τους διαιτητές για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λάρισα θα σφυρίξει ο Γιώργος Κομίνης. Πραγματικά είναι ν’ απορεί κάποιος για την σχετική απόφαση, μετά τα λάθη του Κομίνη στο χθεσινό ματς Λαμίας – Ατρόμητου. Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας αποφάσισε να επιβραβεύσει τον Κομίνη ορίζοντας τον στο ματς των ερυθρόλευκων με την θεσσαλική ομάδα, μετά την διαιτησία που έκανε στην αναμέτρηση της Λαμίας με τους Περιστεριώτες.

Τα λόγια είναι περιττά που λέει και το παλιό λαϊκό άσμα. Ο Κομίνης τα έκανε… θάλασσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς έδωσε πέναλτι υπέρ της Λαμίας που δεν υπήρχε, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των Περιστεριωτών. Διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με την συγκεκριμένη απόφαση ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως υπήρχε και οφσάιντ στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων το οποίο δεν είδε η βοηθός, Κουρομπύλια.

Κι όμως μετά τα όσα προαναφέραμε, η ΚΕΔ αποφάσισε να επιβραβεύσει τον Κομίνη ορίζοντας τον συγκεκριμένο διαιτητή για να σφυρίξει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Λάρισα στο Καραϊσκάκη. Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα διαιτητής θα είναι ο Φωτιάδης ενώ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό θα σφυρίξει ο Κοτσάνης.

Τετάρτη 30/1
15:00 Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης: Τσαμούρης (Πειραιά)

15:00 Λαμία-Απόλλων Σμύρνης: Σέζος (Κιλκίς)
17:15 ΑΕΚ-Λεβαδειακός: Κοτσάνης (Δράμας)
17:15 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Φωτιάδης (Καστοριά)
19:00 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός: Βρέσκας (Πιερίας)
19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΛ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Πέμπτη 31/1
17:15 ΟΦΗ-Ατρόμητος: Μανούχος (Αργολίδας)
19:00 Ξάνθη-Άρης: Τάσης (Ηπείρου)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ