Έχει «δωράκια» η Σούπερ Λιγκ

Έχει «δωράκια» η Σούπερ Λιγκ

Πιστός στο εγχώριο προϊόν ο Καμμένος ποντάρει στην εμβόλιμη αγωνιστική.

Καλή και αναγκαία η ξεκούραση δύο ημερών που έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε και κάτι ιδιαίτερο για να ποντάρουμε. Σημαντικό άλλωστε να χαλαρώνουμε κιόλας και να μην παίζουμε απλά για να παίζουμε.

Πάμε τώρα στις σημερινές μας επιλογές που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την Σούπερ Λιγκ.

Καλές ευκαιρίες και «δωράκια» περιλαμβάνει το πρόγραμμα που ξεκινάει σε λίγη ώρα. Πρώτη μας επιλογή από τον αγώνα της Λαμίας με τον Απόλλωνα. Ο άσος είναι στο 1.65 και μας κάνει καθώς και καλύτερη ομάδα έχει η Λαμία και είναι γενικότερα όλα γύρω της σε καλό φεγγάρι…

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θα επιδιώξει να καθαρίσει γρήγορα την «μπουγάδα» καθώς την Κυριακή έχει τον ΠΑΟΚ. Το όβερ 2,5 στο 1.70 είναι μια επιλογή, καλύτερη όμως αυτή του όβερ 1,5 ημίχρονο με την απόδοση να βρίσκεται στο 2.50.

Στην Τούμπα τώρα ο ΠΑΟΚ θα επικρατήσει σε ένα ακόμη παιχνίδι, αυτή την φορά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα που δεν είναι στις ομάδες που θα μπουν στις διαδικασία να χάσουν ενέργεια σε ματς που είναι χαμένο. Το ζητούμενο είναι τα γκολ και το όβερ 2,5 του 1.70 είναι λογικό όπως και το όβερ 2,5 μόνο του ΠΑΟΚ σε απόδοση 2.

Στο Αγρίνιο έχουμε το πιο αμφίρροπο ματς με τον Παναιτωλικό να είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά στον έτσι και αλλιώς ευάλωτο πλέον Παναθηναϊκό που αγνοεί την νίκη στο 2019. Θα ρισκάρουμε με το αμφίσκορο που πληρώνει εξαιρετικά με απόδοση 2.15.

Τέλος στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός θα μπει δεδομένα φουριόζος απέναντι στην Λάρισα που δίνει το τρίτο σερί ματς μέσα σε μια εβδομάδα και λογικά δεν θα αντέξει. Η επιλογή μας έρχεται στο όβερ 1,5 γκολ ημίχρονο με απόδοση 2.50. Το όβερ 2,5 του 1.70 είναι αρκετά καλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ