Κοντε-υει να μας τρελάνει!

Κοντε-υει να μας τρελάνει!

Για νέα μεταγραφή πάει ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτές τις μέρες διεξάγεται στα ΗΑΕ η τελική φάση του Asian Cup με το Κατάρ και την Ιαπωνία να διεκδικούν τον τίτλο στον τελικό. Όπως γίνεται σε αυτές τις διοργανώσεις, μαζεύεται κόσμος και κοσμάκης από κάθε πλευρά της γης και ιδιαίτερα της Ασίας.

Αφού διανύουμε και μεταγραφική περίοδο, οι επαφές και οι προτάσεις δίνουν και παίρνουν με τους επιθετικούς ως συνήθως να είναι δυσεύρετοι. Σε μια από αυτές τις μεταγραφικές ιστορίες πρωταγωνιστής είναι ένας γνώριμος μας. Ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος δεν… έκανε στις μεγάλες ομάδες της πατρίδας μας, πήγε στην Μπανί Γιας και μετράει έντεκα γκολ σε 13 ματς πρωταθλήματος και στα δυο τελευταία έχει σκοράρει πέντε φορές! Οι μετοχές του είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες και τα δημοσιεύματα των εφημερίδων στα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η ομάδα του έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πουληθεί! Μάλιστα κάνουν λόγο για ποσό που θα ξεπερνάει τα τρία εκατομμύρια δολάρια.

Η Μπανί Γιας τον είχε αποκτήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα πληρώνοντας την ρήτρα των 900.000 ευρώ. Αν οι Ηπειρώτες έχουν διατηρήσει κάποια δικαιώματα τότε μιλάμε για τζακ ποτ! Συνήθως όμως όταν γίνεται αποπληρωμή της ρήτρας και όχι διαπραγμάτευση, τότε αγοράζεται το 100% του ποδοσφαιριστή. Όπως και στην περίπτωση του Πρίγιοβιτς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ