H τελευταία ευκαιρία αλλά…

H τελευταία ευκαιρία αλλά…

Ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί κόντρα στην Εφές και ο Καμμένος επιλέγει…

Η Μπάγερν μας έφερε την σπουδαία επιτυχία χθες επικρατώντας της Φενέρ πληρώνοντας μας τον τριπλασιασμό που έδινε η νίκη της. Επίσης ο Μιλουτίνοφ παρά την τραγική εικόνα του Ολυμπιακού πέρασε τους 11,5 πόντους για να μας δώσει κάτι τουλάχιστον από τα υπόλοιπα που δεν τράβηξαν.

Για σήμερα η προσοχή μας βρίσκεται στο ματς του Παναθηναϊκού με την Εφές. Ματς που για τον Παναθηναϊκό είναι πραγματικά η τελευταία ευκαιρία. Το νικά και απλά ελπίζει ότι μπορεί να παλέψει ως αουτσάιντερ για την είσοδο στην 8αδα, το χάνει και ξέρει πως δεν έχει πια ουσιαστικές ελπίδες.

Από την άλλη βέβαια και για την Εφές είναι ματς πολύ σημαντικό καθώς μετά το χθεσινό διπλό της Μπάρτσα επί του Ολυμπιακού με νίκη «καπαρώνει» για τα καλά την 4η θέση που δίνει πλεονέκτημα.

Το σετ αποδόσεων έχει στηθεί κυρίως πάνω στην δύναμη του ΟΑΚΑ και την τελευταία ευκαιρία των πρασίνων. Η Εφές είναι εξαιρετική ομάδα, πριν λίγες μέρες πήγε να πάρει διπλό στην Μαδρίτη και γενικότερα το 2.60 που προσφέρει η επικράτηση της είναι too much. Όπως και το +3,5 στο χάντικαπ των Τούρκων με απόδοση στο 1.95.

Στα ειδικά τώρα επιλέγουμε το όβερ 8,5 πόντους για τον Ντάντσον με απόδοση στο 1.87, τους όβερ 12,5 πόντους του Κιλπάτρικ στην ίδια απόδοση αλλά και το όβερ 1,5 τρίποντο του Λοτζέσκι με απόδοση 3.

Στα υπόλοιπα ματς της Ευρωλίγκας το +4,5 της Γκραν Κανάρια με την Αρμάνι Μιλάνο στο 1.91 μας κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ