ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Τα πάντα όλα…

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Τα πάντα όλα…

Ο Καμμένος ξεψαχνίζει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και καταλήγει στην ουσία…

Ντέρμπι έχουμε απόψε στο ΟΑΚΑ και η χθεσινή καλή μέρα για τον Καμμένο με τις δύο βασικές επιλογές να δικαιώνονται (σκόρερ Λάζαρος, Χ2 στη Λαμία) πέφτει με τα μούτρα στην δουλειά.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ λοιπόν σε ένα ντέρμπι που δεν έχει την κρισιμότητα που είχε το περσινό αντίστοιχο του δεύτερου γύρου στην Τούμπα αλλά που συνάμα ελπίζουμε να μην έχει και το ίδιο τέλος με εκείνο.

Το σετ αποδόσεων πάει να ισορροπήσει όσο πλησιάζουμε στον αγώνα. Ο άσος ανεβαίνει, είναι τώρα στο 2.70, το Χ στο 3.20 με 3.30 και το διπλό στο 3. Δεν θα ρισκάρουμε να πάρουμε σημείο καθώς οι ισορροπίες είναι ξεκάθαρες.

Η ΑΕΚ θέλει μια μεγάλη νίκη, ο ΠΑΟΚ θέλει να «κλειδώσει» τον τίτλο στο ΟΑΚΑ. Πρώτη επιλογή λοιπόν από το ντέρμπι το αμφίσκορο, στο 2.20 παρακαλώ. Όσο και αν επιλέξουν να πάνε συντηρητικά, κλειστά, πιστεύω πως το ματς θα ανοίξει στον βαθμό να σκοράρουν και οι δύο τουλάχιστον.

Βάσει απόδοσης το 2.80 του όβερ 2,5 είναι τεράστιο! Πάμε στην δεύτερη βασική μας επιλογή που έρχεται από τους σκόρερ. Ο Πόνσε σκοράρει ακατάπαυστα, θέλει και αυτός ένα μεγάλο γκολ και το 3.85 που μας πληρώνει ως any time scorer είναι εξαιρετικό.

Τρίτη επιλογή στα κόρνερ. Όβερ 8,5 κόρνερ με απόδοση που αγγίζει το 1.90.

Αξίζει βεβαίως να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο ματς έχει σηκώσει έως τώρα όλη την μπάνκα στα πονταρίσματα από την Σούπερ Λιγκ. Και όσο θα πλησιάζουμε σε αυτό τόσο θα ανεβαίνει.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα παιχνίδια, θα πάρω το 1.60 του Άρη με τον ΠΑΣ ελπίζοντας πως οι κίτρινοι θα επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί. Στην ίδια απόδοση κυμαίνεται (1.62) και το διπλό του Αστέρα με τον Απόλλωνα που επίσης δεν νομίζω ότι θα σπάσει.

Αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα το αμφίσκορο σε Λιβαδειά (2.20) και Κρήτη (2.30).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ