Καλά κάνει και φοβάται ο ΠΑΟΚ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μπορεί να περιμένει

Καλά κάνει και φοβάται ο ΠΑΟΚ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μπορεί να περιμένει

Έριξε «άκυρο» στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία η ΠΑΕ, σε μια πρωτοφανή επίδειξη δύναμης. Και πολύ καλά (τους) έκανε

Έγινε γνωστό πριν από λίγο. Το μεγάλο συλλαλητήριο που ετοίμαζαν οι σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ για την Κυριακή μπαίνει στον… λαβύρινθο της υπομονής. Μπορεί να γίνει κάπως, κάπου, κάποτε. Όχι όμως την Κυριακή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Πως ξαφνικά 24 σύνδεσμοι έβαλαν στην άκρη ένα μανιφέστο που είναι αλήθεια πως συγκίνησε πολλούς; Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Η επίσημη δικαιολογία είναι πως η κρισιμότητα του ματς της Κυριακής, τους ανάγκασε όλους να το σκεφτούν καλύτερα. Δηλαδή επειδή ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στις επτά και μισή το απόγευμα στη Τούμπα, δεν μπορούν οι φίλοι του Δικεφάλου να διαδηλώσουν στις δώδεκα το μεσημέρι για τη Μακεδονία; Έτσι φαίνεται.

«Μετά την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ο αγώνας για την Μακεδονία συνεχίζεται. Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ έχει πρωτοστατήσει όλα τα χρόνια στην υπεράσπιση του ιερού ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ειδικότερα το τελευταίο χρόνο, στα μαζικά συλλαλητήρια σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ. Έτσι και τώρα όντας οπαδοί του μεγαλύτερου συλλόγου της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσουμε άπραγοι και να δεχτούμε σαν τετελεσμένο αυτό το αίσχος που συντελείται. Για μας ότι γράφτηκε με αίμα δεν ξεγράφεται με δύο υπογραφές και 153 προδοτικές ψήφους.

Καλούμε όλο το κόσμο του ΠΑΟΚ οργανωμένους και μη, άντρες, γυναίκες, παππούδες και παιδιά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που διοργανώνουν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στις 12.00 π.μ. στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Θα ακολουθήσει πορεία στο ναό για να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα απέναντι στην πιο βρωμερή ομάδα όλης της ΕΛΛΑΔΟΣ».

Αυτά μας είπαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ το μεσημέρι. Τι άλλαξε τώρα που βράδιασε; Είπαμε η κρισιμότητα του ματς. Δεν ήταν ίδια το μεσημέρι.

Όχι, μην το κουράζουμε αδίκως γιατί δεν πρέπει. Ο ΠΑΟΚ ο ίδιος ήταν που έριξε άκυρο στο συλλαλητήριο. Ο ΠΑΟΚ που μετά τα όσα έγιναν πέρσι στα ματς με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ από τους οπαδούς αλλά δυστυχώς και τον ιδιοκτήτη του, φοβάται πια και τη σκιά του.

Καλά κάνει. Έτσι πρέπει να δουλεύει σαν οργανισμός. Και ακόμη καλύτερα για εκείνον να μην βολέψει πάλι τίποτε… τοξοβόλους στα επίσημα πάνω από τον πάγκο του Μαρτίνς. Όπως έγινε πέρσι με τον Γκαρσία και τρέχανε μετά οι δικηγόροι να πάρουν αναβολές για να μην τιμωρηθεί το «παιδί» που έτυχε να θέλει να βγάλει το μάτι του Ισπανού.

Δεν τον παίρνει τον ΠΑΟΚ για… πολλά-πολλά αυτή τη στιγμή. Πρέπει να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι. Και να βρει έναν τρόπο να μην χάσει. Να μην κάνει τη λάθος ήττα, τη λάθος στιγμή. Για αυτό τους έβαλε στον πάγο τους οπαδούς του. Και καλά έκανε…

*Είπαμε Μαρτίνς και τον θυμηθήκαμε τον Πορτογάλο. Αυτός και αν είναι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Ξέρεις τι είναι να είσαι πρώτος, αήττητος, σχεδόν πρωταθλητής και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα να παραδέχεται για καλύτερο τον δεύτερο; Μαχαιριά από τις λίγες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ