Αποκάλυψη: Θέμα και με Λυμπερόπουλο στην ΑΕΚ

Αποκάλυψη: Θέμα και με Λυμπερόπουλο στην ΑΕΚ

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο. Τι του χρεώνει ο Μελισσανίδης, οι κακές σχέσεις με τον Χιμένεθ και ο (έτοιμος) αντικαταστάτης.

Γενικό ξεκαθάρισμα αναμένεται να γίνει στην ΑΕΚ! Η αρχή έγινε με την αντικατάσταση του Μαρίνου Ουζουνίδη και καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στον αέρα βρίσκεται το μέλλον και του Νίκου Λυμπερόπουλου!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν… χρεώνει μόνο τον Εβρίτη τεχνικό για την εικόνα της ΑΕΚ, αλλά θεωρεί ότι πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο κακός μεταγραφικός σχεδιασμός και σε αυτό υπεύθυνος θεωρείται ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Η απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη και αφού πλέον δεν υπάρχει άμεση χρησιμότητα λόγω της λήξης της μεταγραφικής περιόδου, δεν αποκλείεται το τέλος των δυο πλευρών να ανακοινωθεί σύντομα. Με αυτό τον τρόπο θα ανοίξει ο δρόμος και για την άμεση αντικατάσταση του, αφού υπάρχει σταντ μπάι ένας υποψήφιος.

Παράλληλα ο ιδιοκτήτης της AEK γνωρίζει ότι οι Χιμένεθ και Λυμπερόπουλος δεν μπορούν να συνυπάρξουν, αφού διατηρούν κάκιστες σχέσεις και έτσι η άφιξη του Ισπανού προπονητή θα βοηθήσει στο βελούδινο διαζύγιο με τον τεχνικό διευθυντή.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και η παραμονή του Λυμπερόπουλου μέχρι το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται θαύμα από όσους βρίσκονται κοντά στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης είναι πάρα πολύ απογοητευμένος και από την στιγμή που χάθηκε ο τίτλος θέλει να κάνει άμεσα αλλαγές για να ετοιμάσει την ομάδα της νέας περιόδου.

ΥΓ. Είναι περιττό να διαψεύσει η ΑΕΚ το παραπάνω θέμα. Είχε διαψεύσει την αποκάλυψη για την αποχώρηση του Ματιάσεβιτς και είδαμε τα αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ