Όποιος προλάβει πρόλαβε…

Όποιος προλάβει πρόλαβε…

Πάρε κόσμε είναι το διπλό του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη που αγγίζει τον διπλασιασμό – Αλλαγή στο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, για την ακρίβεια ισοπαλία…

Μιλάμε για ευκαιρία. Όσο ακόμη βρίσκουμε το διπλό του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη σε αποδόσεις από 1.90 και πάνω (τώρα κυμαίνεται στο 1.95) μιλάμε για τεράστια ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ άλλωστε δεν θέλει απλά να κυριαρχήσει φέτος, θέλει να το κάνει με πάταγο, με νταμπλ και αήττητο πρωτάθλημα.

Και όπως αποδεικνύεται στην πράξη είναι τόσο ισχυρός παντού που μπορεί να το πετύχει. Κόντρα στον Πανιώνιο μάλιστα έχει και μια εξαιρετική παράδοση στα δύο τελευταία χρόνια. Θέλει το διπλό για να «καθαρίσει» με το Κύπελλο και είναι το φαβορί για να το πάρει.

Εννοείται πως με τέτοιες αποδόσεις ποντάρουμε με τρέλα στο διπλό του ΠΑΟΚ. Επίσης μας αρέσει και το διπλό του Ολυμπιακού σε αποδόσεις πάνω από το 1.50 (1.55 το βρίσκουμε τώρα) όπως συνάμα και το under 2,5 σε ίδιες πάνω κάτω αποδόσεις.

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο στοιχείο στα περί Κυπέλλου είναι και το μακροχρόνιο στοίχημα της κατάκτησης του τροπαίου. Πριν τα ματς των 16 ο ΠΑΟΚ ήταν το πρώτο καθαρό φαβορί, ο Ολυμπιακός ακολουθούσε ως τρίτο φαβορί. Όλα αυτά πριν τα ματς του Ιανουαρίου.

Τώρα έχουμε αλλαγή, με τον ΠΑΟΚ να είναι στο 2.75 και τον Ολυμπιακό επίσης στο 2.75. Ισοπαλία δηλαδή. Πιο κάτω η ΑΕΚ με απόδοση 4, ο Ατρόμητος με 10 και μακριά όπως είναι λογικό οι υπόλοιπες ομάδες.

Απόψε βεβαίως έχει και clasico στην Ισπανία. Ο Καμμένος παίρνει θέση ξεκάθαρα και βλέπει το 1.75 του άσου ως μια πολύ καλή ευκαιρία. Συνάμα βλέπω και γκολ, το όβερ 3,5 είναι δυνατό και θα το τιμήσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ