Τι παθαίνουν οι τερματοφύλακες με τον ΠΑΟΚ; (vids)

Τι παθαίνουν οι τερματοφύλακες με τον ΠΑΟΚ; (vids)

«Ζωντανεύει» η μπάλα στα χέρια τους. Ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη να βρίσκει απέναντι του τερματοφύλακες που… σκοράρουν στην εστία τους. Συνεχώς…

Να είναι κακοί τερματοφύλακες; Μα στα περισσότερα ματς τέτοιες «γκέλες» δεν τις κάνουν. Δείτε για παράδειγμα τον Κότνικ. Εξαιρετικός ήταν στο Καραϊσκάκη λίγες μέρες πριν. Μόνος του κρατούσε για πάνω από μια ώρα τον Ολυμπιακό στο μηδέν. Ο ίδιος τερματοφύλακες λίγες μέρες μετά… σκόραρε μόνος του στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Γιατί η γκέλα που κάνει ο Κότνικ είναι ολκής! Δεν επιτρέπεται για τερματοφύλακα που έχει τα προσόντα του. Και ο Κότνικ είναι αποδεδειγμένα ένας καλός τερματοφύλακας.

Συμβαίνουν αυτά βεβαίως στο ποδόσφαιρο. Και το εντυπωσιακό είναι πως συμβαίνουν συνεχώς στα τελευταία (και όχι μόνο) ματς του ΠΑΟΚ.

Ο Κότνικ βλέπεται είχε την ατυχία ξανά στο ματς με τον ΠΑΟΚ πριν λίγες μέρες αυτή την φορά στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Και εκεί γκέλαρε για τα καλά. Και μάλιστα ο Μανοίλοβιτς που τον αντικατέστησε τότε τον… μιμήθηκε. Μιλάμε για τύχη βουνό για τον ΠΑΟΚ.

Δείτε τα ΕΔΩ.

Να ήταν μόνο αυτοί; Στην Τρίπολη ο Παπαδόπουλος έφαγε όρθιος το γκολ από το φάουλ του Βιειρίνια. Κακός υπολογισμός, λάθος που δεν επιτρέπει και 0-1 ο ΠΑΟΚ σε ένα ματς που ήταν για να χάνει.

Αλλά είπαμε στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Έτσι είναι η μπάλα. Πόρνη την είχε πει ο Όσιμ παλιά.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είναι πολύ τυχερός. Είναι η χρονιά του φαίνεται.

Μην ξεχνάμε άλλωστε και το ακόμη μεγαλύτερο λάθος του Βελλίδη στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΣ. Σε αυτό που ο Φωτιάδης έδινε πέναλτι για να σκοράρει ο ΠΑΟΚ. Σε αυτό λοιπόν ο Βελλίδης στο 87΄με το σκορ στο 1-1, είδε την μπάλα να «ζωντανεύει» στα χέρια του και πρόσφερε ένα πανεύκολο γκολ στον Σφιντέρσκι και μαζί την λύτρωση στον ΠΑΟΚ.

Είπαμε είναι η τύχη με το μέρος του ΠΑΟΚ. Το κάρμα του όπως λένε οι Θεσσαλονικείς και οι υπόλοιποι (Αθηναίοι) υποστηρικτές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ