Ο παιδαγωγός Δώνης

Ο παιδαγωγός Δώνης

Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να… προσγειώσουν τον Εμμανουηλίδη πριν να είναι αργά.

Ο Γιώργος Δώνης στον φετινό Παναθηναϊκό έχει διπλή αποστολή. Διπλή δουλειά. Και αυτή του προπονητή αλλά πάνω απ’ όλα αυτή του παιδαγωγού. Ωρες, ώρες μάλιστα η δεύτερη αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη από την πρώτη.

Όπως στην περίπτωση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ταλέντα από τα λίγα. Ισως ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα σε ηλικία κάτω των 19. Στα 18 του έχει προλάβει να παίξει βασικός, να σκοράρει και γενικά να αφήσει πολλές υποσχέσεις.

Μόνο που σε αυτή την ηλικία, όλη αυτή η δημοσιότητα φουσκώνει το μυαλό και είναι εύκολο να παρασυρθείς. Από το φθινόπωρο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αντιληφθεί ότι ο πιτσιρικάς δεν πατάει στο έδαφος και για αυτό τον λόγο, για αρκετές εβδομάδες είχε μείνει εκτός αποστολών, μήπως και βάλει μυαλό.

Παρ’ ότι ο Εμμανουηλίδης επέστρεψε και μάλιστα άρχισε να συμπεριλαμβάνεται στην βασική ενδεκάδα, όπως στο ματς με την Λάρισα, έλαμψε δια της απουσίας του από την 18αδα στις αναμετρήσεις με Παναιτωλικό και Λεβαδειακό.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο πιτσιρικάς υπέπεσε σε ένα ακόμα πειθαρχικό παράπτωμα και ο Δώνης του ξαναστέλνει μήνυμα, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά θα μάθει το μάθημα του. Και όχι όπως την τότε, που αναγκάστηκε να κληθεί στην Αθήνα ο πατέρας του από την Βοιωτία για να τον συμμορφώσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ