Με Καλάθη στην Πόλη…

Που μπορεί να ελπίζει ο Παναθηναϊκός και οι ευκαιρίες στην Μόσχα.


Με Καλάθη στην Πόλη… | to10.gr

Τα χθεσινά ρίσκα που πήραμε ουσιαστικά μας βγήκαν αλλά δυστυχώς δεν μας πλήρωσαν. Θα πείτε βεβαίως τι να το κάνω αφού δεν πήγα ταμείο, όμως το διάβασμα ήταν σωστό και στα δύο ματς.

Και στο Χ στο Περιστέρι που όμως ο «κορυφαίος» της εξυγίανσης Σιδηρόπουλος τα έκανε μαντάρα ενώ και στο Τελ αβίβ ο τριπλασιασμός που μας έδινε το διπλό του Ολυμπιακού θα μπορούσε κάλλιστα να επιβεβαιωθεί.

Μείναμε όμως στο παραλίγο…

Φρέσκα κουλούρια όμως και πάμε με Ευρωλίγκα σήμερα αρχίζοντας από το ματς του Παναθηναϊκού στην Πόλη. Οι πράσινοι ψάχνουν το θαύμα απέναντι στην Φενέρ για αυτό και θα αποφύγουμε σημεία και διαφορές.

Θα πάμε στα ειδικά και θα πέσουμε πάνω στον Καλάθη. Να πετύχει πάνω από 12,5 πόντους αλλά και να δώσει πάνω από 7,5 ασίστ με την δεύτερη επιλογή να μας διπλασιάζει το ποντάρισμα μας.

Στο ντέρμπι της Μόσχας τώρα θα ποντάρουμε αρχικά στο όβερ 170,5 πόντους σε απόδοση στο 1.90 αλλά και στην επικράτηση της Ρεάλ από την στιγμή που η απόδοση βρίσκεται σε επίπεδα του 3.40!

Με ενδιαφέρον επίσης περιμένω και το ματς της Μπασκόνια με την Μπάγερν. Θεωρώ πως οι Βάσκοι θα τα καταφέρουν απέναντι στους σκληροτράχηλους Γερμανούς αλλά δεν θα ρισκάρω για διαφορά.

Θα πάω και εδώ όμως στο συνολικό σκοράρισμα με το 1.90 που προσφέρει το όβερ 160,5 να με καλύπτει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο