ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα πάντα όλα…

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα πάντα όλα…

Ο Καμμένος «πέφτει με τα μούτρα» στο ντέρμπι της Τούμπας. Και αποφασίζει…

Μεγάλη μέρα σήμερα για το πρωτάθλημα. Απόψε άλλωστε μπορεί να έχουμε το νέο πρωταθλητή. Όχι μαθηματικά αλλά ουσιαστικά. Αν δεν χάσει ο ΠΑΟΚ. Μπορεί βεβαίως να πάρει «φωτιά» το πρωτάθλημα. Αν νικήσει ο Ολυμπιακός. Στοιχηματικά πάντως έχουμε ευκαιρίες που θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε.

Το σετ των αποδόσεων βρίσκεται (πάνω-κάτω) στο 2.40 στον άσο, στο 3.30 στο Χ και στο 3.30 στο διπλό. Τις τελευταίες ώρες «τσιμπάει» λίγο παραπάνω ο άσος και πέφτει λίγο το διπλό. Όχι σπουδαίες μεταβολές πάντως.

Στο σημείο είναι πολύ δύσκολο να ποντάρουμε. Ότι και να πιστεύει ο καθένας, μπορεί να πέσει μέσα. Αν πρέπει πάση θυσία να αποκλείσουμε ένα σημείο, τότε θα βγάζαμε έξω τον άσο. Η εικόνα των δύο ομάδων άλλωστε είναι ξεκάθαρη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοια ματς όπως το αποψινό. Το άγχος το έχει ο ΠΑΟΚ που έχει στα χέρια του τον τίτλο.

Πάμε όμως στην βασική μας επιλογή από το ντέρμπι. Και αυτή έρχεται στα γκολ. Το όβερ 2,5 που το βρίσκουμε ακόμη και στο 2.45 είναι η επιλογή μας. Μπορεί οι μπουκ να περιμένουν κλειστό ματς όμως οι δύο ομάδες πιστεύουμε πως θα τους διαψεύσουν. Καλή επιλογή επίσης και το όβερ 0,5 γκολ ημίχρονο που το βρίσκουμε στο 1.55 παρακαλώ ενώ θα πάρουμε και το όβερ 8,5 κόρνερ.

Για περισσότερο ρίσκο και υψηλότερες αποδόσεις θα πάρουμε το όβερ 1,5 γκολ Ολυμπιακού που φτάνει το 3.30!
Όσο για τους σκόρερ ποντάρουμε στον Φορτούνη με απόδοση 3.60, στον Λάζαρο στο 3.85 και τον Βαρέλα στο 14.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ