Το καφεδάκι του Γραμμένου στο «Μακεδονία Παλλάς» και ο Ιβάν

Το καφεδάκι του Γραμμένου στο «Μακεδονία Παλλάς» και ο Ιβάν

Τέτοιες συναντήσεις κάποτε άνοιγαν τηλέφωνα, γίνονταν δικογραφίες, διώξεις. Στη νέα εποχή, είναι απλά ένας καφές με θέα.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι «δικός του». Είναι του Ιβάν. Είναι του ΠΑΟΚ, είναι της Μακεδονίας (αυτής που άφησε, τέλος πάντων ο Τσίπρας). Είναι ο πρόεδρος της καρδιάς μας. Είναι ο πρόεδρος που θα φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα το εξυγιάνει. Είναι αυτός που ξέρει να πίνει τον καφέ του στα καλύτερα μέρη. Και με την καλύτερη παρέα.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος βρέθηκε στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής. Αν και παλαιο-Αρειανός, πλέον είναι του… Ιβάν, νεο-ΠΑΟΚτζής, άρα έχει κάθε δικαίωμα να βρίσκεται εκεί. Και όχι μόνο εκεί, βεβαίως. Αλλά έχει κάθε δικαίωμα να βρίσκεται σε ό,τι ανήκει στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ. Αρα και στο Μακεδονία Παλλάς. Το μέρος που επέλεξε, όχι τυχαία φυσικά, για την 5η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μετά την εκλογή της νέας διοίκησης. Της διοίκησης που προέκυψε μετά τα εκατομμύρια… ευχών του Ιβάν και του Μελισσανίδη.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, λοιπόν, εθεάθη το πρωί της Κυριακής να απολαμβάνει το καφεδάκι του στο αγαπημένο του ξενοδοχείο. Στο «Μακεδονία Παλλάς», ντε. Με θέα τον Θερμαϊκό, είχε και ήλιο, ιδανικό σημείο για «φωτοσύνθεση» και χαλάρωση πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν έκανε κάτι κακό. Είπαμε, η φωτοσύνθεση κάνει καλό και ο καφές σου δίνει δύναμη και ενέργεια να αντέξεις τη δύσκολη ημέρα που ξεκινάει. Οπως δεν είναι κακό που στο «Μακεδονία Παλλάς» βρισκόταν και ο Ιβάν Σαββίδης. Και φυσικά ένα γεια θα το είπαν. «Δικός του» είναι άλλωστε. Θα ήταν προσβολή το αντίθετο.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν χρειάζεται να απολογηθεί για τις συναντήσεις του, τα καφεδάκια του και τη βοήθεια που μπορεί να λαμβάνει από παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων. Οχι, προς θεού. Απλά μια μικρή λεπτομέρεια θα πρέπει να θυμίσουμε σε όλους εκείνους που αυτολοβοτομούνται, προσπαθώντας να ξεχάσουν το παρελθόν: Κάποτε, τέτοιους είδους συναντήσεις προέδρων της ΕΠΟ, με μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου γίνονταν ανοίγματα τηλεφώνων, δικογραφίες, διώξεις και διάφορα τέτοια… συνηθισμένα στην μπανανία της ευρωπαϊκής Βόρειας Αφρικής.

Στη νέα εποχή, που όλα είναι καθαρά και ξάστερα, που κανείς δεν ελέγχει και δεν ελέγχεται από κανέναν (…), τέτοιες συναντήσεις είναι απλώς ένας καφές με θέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ