Στο μπάσκετ ο Ευαγγέλου

Στο μπάσκετ ο Ευαγγέλου

Συνεχίζει να προκαλεί ο Περέιρα. Τον Ευαγγέλου που δεν ήθελε να δει το κοντρόλ με το χέρι του Μάνταλου στη Νέα Σμύρνη όρισε να σφυρίξει στο Απόλλωνας-ΠΑΟΚ. Ο Παράγκας έχει όλα τα ντεσού.

ΟΛΑ τα καλά παιδιά έβαλε να σφυρίξουν την 21η αγωνιστική ο Μέλο Περέιρα. Σκουλά-Κουτσιαύτη και το δίδυμο του θανάτου της Αθήνας, Παπαπέτρου-Ευαγγέλου. Κανένα πρόβλημα για τον Ευαγγέλου αν σκοράρει παίκτης του ΠΑΟΚ αφού έχει κάνει κοντρόλ με το χέρι να μετρήσει το γκολ.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

-Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης. Ικανός να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα ο Τάσης.

-Γιάννενα-Ατρόμητος. Επικίνδυνος και ο Σέζος.

-Λάρισα-Ξάνθη. Ένα ακόμα παιχνίδι για το αγαπημένο παιδί του Μέλο Περέιρα, Μανώλης Σκουλάς. Έχουμε πει ότι είναι από τους καλύτερους διαιτητές του πίνακα. Αν θέλει δεν του ξεφεύγει φάση. Λόγω γειτονίας ωστόσο (Βολιώτης γαρ) τη Λάρισα την προσέχει.

-Λεβαδειακός -Παναιτωλικός. Ένα δύο χι, να τον παίξεις τον Παπαπέτρου θα τον χάσεις. Αν είναι να φωνάζει πάντως κάποιος, αυτός θα είναι ο Λεβαδειακός .

-Άρης-Πανιώνιος. Το πλέον πιθανό να τα κάνει μαντάρα ο Κουτσιαύτης.

-Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Διαιτητής πρώτης κατηγορίας είναι ο 37χρονος Γερμανός Τομπίας Στίλερ, που θα σφυρίξει. Κι αναμένεται να κόψει το καρπούζι στη μέση.

-Απόλλωνας-ΠΑΟΚ. Σφυρίζει ο Ευαγγέλου που μέτρησε το γκολ του Μάνταλου στη Νέα Σμύρνη, έχοντας προηγηθεί κοντρόλ με το χέρι. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να το ξανακάνει. Να στρώσει τη μπάλα με το χέρι ο Μπίσεσβαρ να σκοράρει κι αυτός να τρέξει με χίλια στη σέντρα. Μετά τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ την αποχώρηση του Ολυμπιακού και τα προβλήματα που έχουν με τη διαιτησία μπορούν να τον κάνουν μεταγραφή να σφυρίζει στο μπάσκετ. Έμπειρος ο βοηθός Αλεξέας. Δύσκολα βγάζει τα παιχνίδια ο Σπυρόπουλος.

-ΟΦΗ-Λαμία. Προσπαθεί για το 50-50 ο Ζαχαριάδης αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα. Κατά κανόνα εκνευρίζει τον γηπεδούχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ