Ο Χιμένεθ για να το κλέψει, ο Μαρτίνς με τους … ίδιους

Ο Χιμένεθ για να το κλέψει, ο Μαρτίνς με τους … ίδιους

Στον Μαρτίνς μέτρησε περισσότερο το καλό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό. O Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαιώνει την εκτίμηση ότι θα προσπαθήσει να κλέψει το ματς.

Στον Μαρτίνς μέτρησε περισσότερο, το καλό ημίχρονο του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό. Το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο με την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας του δεν τον απασχόλησε.

Προφανώς πιστεύει πως όσοι χωρίς την εντολή του οπισθοχώρησαν στο δεύτερο ημίχρονο, δεν θα το επαναλάβουν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο κόουτς επιχειρεί να πάει σε αυτά που ο ίδιος θεωρεί σίγουρα, υπολογίζοντας προφανώς πως η ομάδα του πιάνοντας απόδοση αντίστοιχη του πρώτου ημιχρόνου με τη Ντιναμό, θα πάρει σκορ νίκης που θα επιτρέψει απλή διαχείριση του αποτελέσματος στο δεύτερο. Όπως κάθε επιλογή έχει κι αυτή τα ρίσκα της.

Ο κόουτς θεωρεί ότι η ΑΕΚ θα παίξει κλειστά και για αυτό το λόγο διατηρεί τον Χασάν στην κορυφή της επίθεσης. Προφανής λόγος για την διατήρηση του Τσιμίκα και του Μεριά στα άκρα της άμυνας δεν υπάρχει.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαιώνει την εκτίμηση ότι θα προσπαθήσει να κλέψει το ματς. Αυτό μαρτυρά η συμμετοχή του Κλωναρίδη στην αρχή εντεκάδα. Εδώ μιλάμε για παίκτη που ελάχιστα τράβηξε την προσοχή του προπονητή του την περσινή περίοδο. Τώρα τον αξιοποιεί από την αρχή πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Ο Χιμένεθ θυσιάζει τον Μπακασέτα για να υπηρετήσει τον σχεδιασμό του. Ετσι, προτιμά τον Αλεφ από τον Κρίσιτισιτς θέλοντας ένα ακόμα καθαρόαιμο αμυντικά χαφ. Η επιλογές του ανταποκρίνονται στην τακτική που θέλει να ακολουθήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ