Τα γκολ του ΠΑΟΚ και η Γιουνάιτεντ

Τα γκολ του ΠΑΟΚ και η Γιουνάιτεντ

Το ματς στην Ριζούπολη έχει «ψωμί» όπως και το ντέρμπι στο Κύπελλο Αγγλίας.

Δυνατό πρόγραμμα για Δευτέρα. Με τον Καμμένο που αν εξαιρέσουμε τον βαρβάτο άσο της Λιβαδειάς δεν τα πήγε καλά χθες, να επικεντρώνεται σε δύο ματς. Στον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ριζούπολη και στο ντέρμπι του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ.

Ξεκινώντας από τα δικά μας ποντάρω στα γκολ του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το όνειρο και απλά θέλει να τελειώνει μαθηματικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την Ριζούπολη θα περάσει τρένο με το όβερ 2,5 στο 1.80 να είναι εξαιρετικό. Και το όβερ 2,5 στα γκολ του ΠΑΟΚ μου αρέσει στο 2.35.

Στο έτερο ματσάκι για την Σούπερ Λιγκ, αυτό ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λαμία αναμένω μάχη. Αίμα και άμμος ματς με το αμφίσκορο να μου κάνει πολύ. Με απόδοση στο 2.25 σε ποιον δεν κάνει;
Πάμε Αγγλία και στο ντέρμπι Τσέλσι-Γιουνάιτεντ. Ένας βασικός στόχος και για τους δύο είναι το Κύπελλο. Η Τσέλσι σε κατάσταση σοκ μετά τον απίθανο διασυρμό από την Σίτι, η Γιουνάιτεντ μετά το πέρασμα της Παρί σαν τρένο από το Μάντσεστερ.

Το όβερ 2,5 είναι η πρώτη επιλογή όσο η τιμή του είναι στο 1.75 και πάνω. Το Χ2 στην διπλή στο 1.80 μου κάνει καθώς δεν βλέπω την Τσέλσι να έχει την δυναμική να ανταπεξέλθει σε αντίθεση με την Γιουνάιτεντ που μέσα πάει πολύ καλά με τον Σόλσκιερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ