Αίμα και άμμος στο Λίβερπουλ

Αίμα και άμμος στο Λίβερπουλ

Τα δύο αποψινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ προσφέρονται για ταμείο!

Σαρωτικός ο Καμμένος χθες, δεν έχετε παράπονο. Πάρτι έκανε ο ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη όπως και είχαμε προβλέψει. Για πλάκα το όβερ 2,5 στο 1.80, ξεκούραστα το όβερ 2,5 του ΠΑΟΚ μέσα σε μισή ωρίτσα για το 2.35. Και στο έτερο ματσάκι της Σούπερ Λιγκ στην Κρήτη επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό 2.25 στο αμφίσκορο.

Και η Γιουνάιτεντ πήγε το ματς με την Τσέλσι όπως το περιμέναμε με Χ2 στο 1.80 να επιβεβαιώνεται για πλάκα. Αν είχε βγει και το οβεράκι θα είχαμε απόλυτο αλλά οκ μην έχουμε και παράπονο.

Πάμε στα φρέσκα κουλούρια και στα δύο αποψινά ματσάκια του Τσάμπιονς Λιγκ. Γλύκισμα που λέει και μια ψυχή. Στο Λίβερπουλ περιμένω ματς αίμα και άμμος! Λίβερπουλ-Μπάγερν και όποιος αντέξει!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση το αμφίσκορο να μην επιβεβαιωθεί. Κοντά στο 1.60 λογικά προσφέρεται. Δεν θα πω για το όβερ που φτάνει το πολύ στο 1.70 γιατί φοβάμαι το 1-1. Βεβαίως είναι ματς που μπορεί να λήξει εύκολα 4-3 που λέει ο λόγος, όμως και οι δύο θεωρώ πως δεν θα αφήσουν τα γκέμια. Για καλύτερη απόδοση σε αυτό το ματς θα πάρω το Χ στο 3.80.

Στο άλλο ματσάκι η Λιόν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και όσο βλέπω το διπλό στο 1.75 δεν μπορώ να το πιστέψω! Βασική επιλογή με διαφορά ενώ από εκεί και πέρα και το οβεράκι στο 1.55 μου κάνει.

Καλό και το όβερ 1,5 γκολ της Μπαρτσελόνα στο 1.60 όπως και ο συνδυασμός του 2 με το όβερ 2,5 στο 1.93.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ