Εύκολο μεροκάματο για τον Φωτιαδη

Εύκολο μεροκάματο για τον Φωτιαδη

Ο πεντάρης Κουμπαράκης στη Σμύρνη κι ο Παπαδόπουλος που θα παίξει Ξάνθη. Ο Παράγκας έχει το παρασκήνιο των ορισμών της 22ης αγωνιστικής

Κοτσάνης, Μανούχος και Φωτιάς είναι οι τρεις επικίνδυνοι διαιτητές για να τα κάνουν μαντάρα σε Τρίπολη, Λαμία και Καραϊσκάκης. Ο Κουμπαράκης δεν θα είχε κανένα πρόβλημα στο Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, ενώ στο ΠΑΟΚ-Άρης στη Τούμπα σφυρίζει ο Νορβηγός Χάνσεν.

-Ξάνθη-Λεβαδειακός. Ο Κομπότης πήρε το πέναλτι από τον Παπαπέτρου με τον Παναιτωλικό, αλλά από τον Παπαδόπουλο, δεν έχει να περιμένει τίποτα. Όλα τα σφυρίγματα θα τα πάρει ο Πανόπουλος.

-Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος. Επικίνδυνος ο Κοτσάνης.

-ΑΕΚ-Απόλλωνας. Για να επιβραβεύσουν το Φωτιάδη που έδινε το ένα πέναλτι μετά το άλλο στο ΠΑΟΚ-Γιάννενα, τον στέλνουν για εύκολο μεροκάματο στο ΑΕΚ-Απόλλωνας.

-Πανιώνιος-Παναθηναϊκός. Από τη Σύρο ο Κουμπαράκης, πήγε να σπουδάσει στη Θράκη κι έμεινε. Δεν είναι κακός διαιτητής. Ότι βλέπει θα σφυρίζει.

-Λαμία-Λάρισα. Η Λαμία είναι σε φουλ φόρμα αλλά η Λάρισα παλεύει όλα τα παιχνίδια για θάνατο. Δύσκολο παιχνίδι κι ο Μανούχος δεν έχει τα κότσια για να το βγάλει.

-ΠΑΟΚ-Άρης. Σφυριζει ο Νορβηγός Τόρε Χάνσεν.

-Ολυμπιακός-ΟΦΗ. Εύκολο το παιχνίδι, αλλά ο Φωτιάς είναι ικανός να μπερδευτεί και να τα μπερδέψει.

-Παναιτωλικός-Γιάννενα. Από τους λίγους καλούς διαιτητές του πίνακα ο Διαμαντόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ