Στον… αέρα ο Κονέ

Στον… αέρα ο Κονέ

Η νεοφώτιστη Αυστραλέζικη ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρό γηπεδικό πρόβλημα και η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα είναι αμφίβολη.

Θα μας πείτε αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Αμ δε… Πιστεύω ότι θα πήρε το μάτι σας την είδηση ότι ο Παναγιώτης Κονέ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Γουέστερν Μέλμπουρν Γκρουπ, η οποία πήρε το χρίσμα τον Δεκέμβρη να μπει στο κλειστό πρωτάθλημα της Αυστραλίας από τη νέα περίοδο.

Το  πρωτάθλημα της A league όπως ονομάζεται είχε μέχρι φέτος δέκα ομάδες και ξεκίναγε στα μέσα Οκτωβρίου. Από τη νέα περίοδο θα φιλοξενεί 11 συλλόγους και την αμέσως επόμενη αγωνιστική σεζόν (2020/21) θα αυξηθεί σε δώδεκα. Η πρώτη ομάδα που επιλέχθηκε να μπει στο πρωτάθλημα είναι η Γουέστερν Μέλμπουρν Γκρουπ.

Όμως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν καλύπτει τις απαιτήσεις της λίγκας και έχουν ήδη αρχίσει να εκφράζονται φόβοι ότι δεν θα καταφέρει να εμφανιστεί έτοιμη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το γηπεδικό. Το παλιό στάδιο δεν κάλυπτε τις προδιαγραφές της A league και για αυτό ξεκίνησαν έργα για την ανέγερση νέου γηπέδου. Όμως σε αυτές τις πρώτες εβδομάδες υπάρχουν πάρα πολλές καθυστερήσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο.

Άλλες ομάδες που βρισκόταν στην τελική επιλογή (South Melbourne) πιέζουν να πάρουν την θέση της και δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή. Τι σημαίνει αυτό για τον Παναγιώτη Κονέ; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση… Ο διεθνής μέσος το καλοκαίρι συμπληρώνει τα 32 του χρόνια και το τελευταίο του ματς χρονολογείται από πέρσι τον Απρίλιο κόντρα στον Λεβαδειακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ