Αποκλειστικό: Για αυτό κατέβηκε ο Τίγρης στα αποδυτήρια!

Αποκλειστικό: Για αυτό κατέβηκε ο Τίγρης στα αποδυτήρια!

Ο Βασίλης ο Δεκάρικος αποκαλύπτει. Γατάκια θα μάθετε να σέβεστε…

Όταν ο Βασίλης ο Δεκάρικος αποκαλύπτει οι υπόλοιποι απλά κοιτάτε. «Σφουγγάρι» να ρουφάτε, να μαθαίνετε. Γατάκια (από το νιάου του Κούγια είναι αυτό…).

Ένα μικρός χαμός έχει γίνει από τα ξημερώματα που ο… ΠΑΡΑΓΚΑΣ σας έδωσε στο πιάτο το θεματάκι. Το ντου του Τίγρη στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνος ΑΕΚ-Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ.

Η αλήθεια είναι αγαπητή μου αναγνώστρια, αγαπητέ μου αναγνώστη πως το θέμα δεν πήρε γρήγορα τις διαστάσεις που όφειλε να πάρει.

Βλέπετε είναι και η διαφήμιση του ΟΠΑΠ είναι και ο φόβος. Αυτή την φορά όμως οι φωτογραφίες δύσκολα διαψεύδονται, ε;

Οφείλω πρωτίστως να σταθώ στην καλή δουλειά του συναδέλφου μου, του πιο γνωστού Λαλάκη. Που μας… αποκάλυψε ποια ήταν τελικά η… αλήθεια για την βόλτα του πιο διάσημου οπαδού της ΑΕΚ στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του αγώνα. Πήγε λέει να την πει στον Αγγελόπουλο του Ατρομήτου που την «έπεφτε» στους διαιτητάς. Μιλάμε τώρα για κατάντια Λαλάκη…

Έλα μου όμως που νωρίτερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ατρομήτου έβγαλε στην σέντρα την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη μιλώντας για άσχημες συμπεριφορές που θύμισαν παλιές εποχές; Και εννοούσε από την ΑΕΚ, από τον Μελισσανίδη προφανώς και όχι τον… Αγγελόπουλο. Λίγο αργότερα βγήκε και από το ρεπορτάζ τι λένε οι άνθρωποι του Ατρομήτου που – αν είναι δυνατόν – δεν επιβεβαιώνουν το… ρεπορτάζ του Λαλάκη! (ωιμέ).

Ήρθε και έδεσε μετά και ο Κούγιας με το ντου σε «νιάου», «ψευτόμαγκα» και… Δέδε, τον πρώην υπάλληλο της ΑΕΚ και «κεφάλι» τώρα της… εξυγιαντικής ΕΠΟ.

Μια ωραία ατμόσφαιρα ένα πράγμα. Βεβαίως από την ΑΕΚ διαρρέεται πως τελικά ο Τίγρης κατέβηκε στα αποδυτήρια γιατί ένοιωσε μια αδιαθεσία!

Αμέσως να πέσετε να τον φάτε τον αγαπημένο μου Τίγρη! Ορίστε, μια ξαφνική αδιαθεσία ένοιωσε ο άνθρωπος και πήγε στον Παπαπέτρου να του ζητήσει ένα ντεπόν!

Ναι, το ξέρω πως σε σοκάρω αγαπητή μου αναγνώστρια, αγαπητέ μου αναγνώστη! Την μισή αλήθεια μοιράζει η ΑΕΚ.

Ο Τίγρης κατέβηκε με τρομερό πονοκέφαλο τα σκαλιά προς τα αποδυτήρια. Επειδή μάλιστα δεν είχε καλή ισορροπία πήρε μαζί του και τους μπράβους του, απλά για να τον κρατάνε. Την ώρα λοιπόν που πήγαινε στο ιατρείο του είπαν πως έχουν ξεμείνει από ντεπόν!

Με νεύρα από αυτή την απαράδεκτη εξέλιξη ο Τίγρης είπε να πάει στον Παπαπέτρου και τους βοηθούς του να τους ζητήσει ένα ντεπονάκι. Διαιτητές είναι όλο και ένα ντεπόν θα το έχουν μαζί τους.

Και ξάφνου, πετάχτηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Αγγελόπουλος του Ατρομήτου και του είπε του Τίγρη να του δώσει αυτός ένα ντεπόν! (σ.σ. μουσική αγωνίας…). Κάπου εκεί, χωρίς να είναι ξεκάθαρο το ρεπορτάζ, ο Τίγρης για άγνωστο λόγο άρχισε να φωνάζει.

Μη εξακριβωμένες πληροφορίες θέλουν να φώναζε από τον πονοκέφαλο που είχε γίνει ανυπόφορος!

Οι φωνές ανάγκασαν τους διαιτητές να κρυφτούν στο δωματιάκι τους και τον Βασίλη τον Δημητριάδη, αυτόν τον παλίκαρο, να την πέσει σε όποιον ήταν κοντά και… απειλούσε τον διοικητή της ΑΕΚ.

Απλά και ξεκάθαρα πράγματα για να τελειώνουμε μια και καλή με τα ψέματα…

Υ.Γ. Λαλάκη σε λίγο θα γράψεις πως για όλα φταίει ο Αγγελόπουλος… Λογοτιμίτικα πράγματα που λέει και ο Τίγρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ