Πάνω στον «Μιλού»

Πάνω στον «Μιλού»

Η ΤΣΣΚΑ είναι το απόλυτο φαβορί, ο Ολυμπιακός όμως επιβάλλεται να αντιδράσει. Ο Μιλουτίνοφ είναι δυνατή επιλογή.

Είναι πολύ ζόρικο στοιχηματικά το ματς στο ΣΕΦ. Από την μια ο Ολυμπιακός που μετράει ήδη 4 σερί ήττες στην Ευρωλίγκα, που πια έχει μπει σε περιπέτειες για την είσοδο στην 8αδα.

Λίγες εβδομάδες πριν πάλευε για την 4η θέση και τώρα έφτασε να ψάχνει μια νίκη για να ορθοποδήσει.

Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το απόλυτο αουτσάιντερ. Οι Ρώσοι έχουν διπλό κίνητρο απέναντι στην ομάδα που είναι ο εφιάλτης τους στα Φάιναλ Φορ. Το ροζ φύλλο που θα τους φέρει πιο κοντά στην 2η θέση και συνάμα θα στείλει τον Ολυμπιακό πιο κοντά στον αποκλεισμό.

Η νίκη της ΤΣΣΚΑ προσφέρεται στο ικανοποιητικό 1.60, αυτή του Ολυμπιακού στο 2.60. Το ματς είναι αλήθεια πως έχει αρκετές ομοιότητες με το αντίστοιχο των Ρώσων στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι αν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός δεν μας επιτρέπει να επενδύσουμε πάνω στο 2.60. Για αυτό θα αφήσουμε στην άκρη το σημείο και θα πάμε στους συνολικούς πόντους των ερυθρολεύκων επιλέγοντας το όβερ 78,5 στο 1.90.

Παράλληλα θα ποντάρουμε και στα ειδικά παικτών με βασική μας επιλογή τον Μιλουτίνοφ, τον κορυφαίο και πιο αξιόπιστο παίκτη του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν. Όβερ 11,5 πόντοι στο 1.87 αλλά και όβερ 7,5 ριμπάουντ στο 1.75.

Συνάμα έχει στοιχηματική αξία το όβερ 0,5 τρίποντο του Πρίντεζη που προσφέρεται στο 2.15 αλλά και το όβερ 4,5 ασίστ του Χάκετ στο 1.90.

Στα άλλα δύο ματς της Ευρωλίγκας κρατάμε το διπλό της Μπάγερν στο 1.62 και το όβερ 162,5 πόντους στο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ