Γκολ από το Βικελίδης μέχρι τη Μαδρίτη…

Γκολ από το Βικελίδης μέχρι τη Μαδρίτη…

Μέρα για γκολ η σημερινή, γεμάτη από σπουδαία ματς σε όλη την Ευρώπη.

Οι πόντοι του Ολυμπιακού και το τρίποντο του Πρίντεζη μας έδωσαν δύο καλά στοιχήματα χθες σε συνδυασμό και με το διπλό της Μπάγερν. Δεν μας βγήκαν πάντως όλα με κυριότερη την κακή παρουσία του Μιλουτίνοφ.

Πάμε στα σημερινά που είναι πολλά και εξαιρετικά. Ξεκινώ από τα δικά μας, και το ματσάκι στο Βικελίδης ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ.

4-0 σβηστά είχε νικήσει στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, καμία σχέση με ότι περιμένουμε απόψε. Αν ρίσκαρα για σημείο θα πήγαινα στον άσο και στο 3.10 καθώς θεωρώ πως ο Άρης είναι έτοιμος για την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι.

Από την άλλη η ΑΕΚ έδειξε ανεβασμένη με τον Ατρόμητο. Βλέποντας στο 2.30 το αμφίσκορο δεν γίνεται να μην το τιμήσω.

Στο άλλο ματσάκι ο ΠΑΣ παίζει την επιβίωση του με την Ξάνθη. Η Ξάνθη είναι αδιάφορη, δείχνει να το έχει παρατήσει, άρα το 2.15 του άσου είναι γλύκισμα.

Στην Αγγλία τώρα, η Τότεναμ υποδέχεται την Άρσεναλ και το 1.60 του όβερ μας κάνει ενώ κρατάω και τον άσο της Γιουνάιτεντ με την Σαουθάμπτον που για κάποιο λόγο φτάνει κοντά στο 1.50.

Στην Ισπανία τα πάντα καλύπτει το μεγάλο ματς της Μαδρίτης. Και το ζητούμενο είναι αν η Ρεάλ μπορεί να αντιδράσει. Μετά το 0-3 του Κυπέλλου η ομάδα του Βαλβέρδε πάει με φουλ ψυχολογία για ένα διπλό που θα της καπαρώσει τον τίτλο. Θα ρισκάρω στα γκολ και θα παίξω under 2,5 στο 2.60 ενώ θα ποντάρω και πάλι στην ισοπαλία στο 3.85.

Από την Γερμανία αξίζει το διπλό της Μπάγερν στο 1.60 επί της Γκλάντμπαχ με τους Βαυαρούς να ξέρουν πως θα έχουν το πάνω χέρι για τον τίτλο αν τα καταφέρουν σε μια δύσκολη έδρα ενώ επίσης κρατάω και το όβερ 2,5 με 1.65 στο ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ