H… επανάσταση του Ιβάν και του ΠΑΟΚ τώρα δικαιώνεται!

H… επανάσταση του Ιβάν και του ΠΑΟΚ τώρα δικαιώνεται!

Όλα στην ζωή είναι σημαδιακά. 21 Απριλίου ο ΠΑΟΚ μπορεί να πανηγυρίσει και μαθηματικά το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του! Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Όλα είναι ατμός, έλεγε ο Θρασύβουλας! Και είχε δίκιο. Επίσης πολλοί μεγάλοι άνδρες, σαν την αφεντιά μου, έχουν πει ότι στη ζωή όλα εδώ πληρώνονται. Ή ακόμη ότι στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο! Έτσι και εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος που μαζί με τον κολλητό μου τον Λαλάκη πάμε με χίλια την ΠΑΟΚάρα μας παίρνω την αποκάλυψη από το σάιτ της… αλήθειας (σ.σ. εδώ γελάμε) και την πάω ένα βήμα παρακάτω.

Γιατί εδώ κάνουμε ρεπορτάζ. Γιατί εδώ βλέπουμε πέρα από την ξερή είδηση. Γιατί εδώ γίνεται επαγγελματική δουλειά. Για αυτό και βαράω διπλοβάρδια αγαπητή μου αναγνώστρια, αγαπητέ μου αναγνώστη.

Λοιπόν. Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ μας που πέρασε αέρα από το ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό με δύο «πράσινες» ασίστ, μπορεί να πανηγυρίσει και μαθηματικά κάνοντας φιέστα στο ματς με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα!

Εφτά αγωνιστικές απομένουν με τον ΠΑΟΚ να είναι στο +10 από τον Ολυμπιακό που παίζει τη Δευτέρα με τον Απόλλωνα που όπως φρόντισα να σας ενημερώσω θα έχει ενδιαφέρον το ματσάκι. Καθότι οι Απολλωνιστές έχουν έξτρα κίνητρο.

Στο θέμα μας πάλι. Επειδή τα αρχικά του ΠΑΟΚ όπως μας ενημερώνει ο ποιητής τα τελευταία χρόνια σημαίνουν «Περηφάνια. Αντίσταση. Όνειρο. Κατάκτηση» (σ.σ. τα προηγούμενα δεν ήταν περήφανοι, ούτε είχαν όνειρο) αυτό που απομένει είναι να φτάσει και μαθηματικά στο πολυπόθητο πρωτάθλημα. Τι χρειάζεται; Θέλει 14 βαθμούς, πρέπει να κάνει 5 νίκες στις επόμενες ισάριθμες αγωνιστικές, όπου αντιμετωπίζει διαδοχικά Ατρόμητο (εντός), Παναιτωλικό (εκτός), Ξάνθη (εκτός), Λαμία (εντός), Λάρισα (εκτός).

Και αν συμβεί αυτό, ότι αποτελέσματα κι αν έχει φέρει ο Ολυμπιακός στο ίδιο διάστημα, ο αγώνας απέναντι στον Λεβαδειακό στην «Τούμπα» θα εξελιχθεί σε φιέστα ιστορική για τον ΠΑΟΚ!
Πότε είναι το ματς με τον Λεβαδειακό; 21 Απριλίου!!!

Ναι αναγνώστη μου, τώρα έρχεται η ολοκληρωτική δικαίωση αυτής της τεράστιας προσπάθειας του Ιβάν Σαββίδη, της εξυγίανσης και του… ΣΥΡΙΖΑ!

Ανήμερα της επετείου της… επανάστασης των Συνταγματαρχών, μια άλλη… επανάσταση θα γιορτάσει την επίτευξη του στόχου της! Ο ΠΑΟΚ μας δεν θα μπορούσε να βρει άλλη καταλληλότερη ημερομηνία για να κάνει την φιέστα του και να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πιο ακριβού πρωταθλήματος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τόσο λεφτά έχει ξοδέψει ο Ιβάν δεξιά και αριστερά (κυρίως αριστερά…) για να φτάσει επιτέλους στον στόχο του. Πέρσι έλεγε στο Μαξίμου πως είχε δώσει στο ποδόσφαιρο 150 εκατομμύρια ευρώ και του το έπαιρνε μέσα από τα χέρια του ο τζαμπατζής ο Τίγρης.

Φέτος έδωσε και άλλα δεξιά και αριστερά (κυρίως αριστερά…) και τώρα βλέπει το πρωτάθλημα των Πρεσπών, του Αλέξη Τσίπρα και της εξυγίανσης να φτάνει επιτέλους στη Μακεδονία, ουπς, sorry στην Βόρεια Ελλάδα ήθελα να γράψω καθώς και η Μακεδονία πήγε υπέρ πίστεως του 3ου πρωταθλήματος της ιστορίας του ΠΑΟΚ!

21 Απριλίου λοιπόν και έτσι για να νοιώσουμε και εμείς οι νεότεροι μια… επανάσταση όπως την βάφτισαν οι χουντικοί του 1967 μπορεί ο Αλέξης να επιτρέψει και μια βόλτα των τανκς στην Τσιμισκή μαζί με την πορεία ενός ζεύγους F-16 πάνω από την Τούμπα.

Για τους πανηγυρισμούς απλά και μόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ