Όλα τα λεφτά στα… γκολ

Όλα τα λεφτά στα… γκολ

Ημέρα Champions League και η σημερινή με τις δύο ρεβάνς σε Πορτογαλία και Παρίσι να έχουν καθεμιά ξεχωριστό ενδιαφέρον, αλλά και πολλά γκολ...

Ο Άγιαξ πραγματοποίησε χθες μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις τα τελευταία χρόνια στο Champions League, στέλνοντας σπίτι της τη Ρεάλ Μαδρίτης, με το βαρύ 4-1 στο Μπερναμπέου. Τα πολλά γκολ ήταν δεδομένα στο παιχνίδι, αλλά αυτή την εξέλιξη κανείς δεν την περίμενε.

Απόψε το Champions League έχει δύο παιχνίδια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από τη μία το Πόρτο – Ρόμα που είναι αίμα και άμμος και για τους δύο μετά το 2-1 των Ρωμαίων στο πρώτο ματς. Και από την άλλη το Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φαίνεται πως όλα έχουν κριθεί.

Οι Παριζιάνοι δείχνουν να έχουν κλειδώσει την πρόκριση μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα, μπορεί, όμως η ομάδα του Σόλσκιερ να κάνει ότι και ο Άγιαξ χθες. Η απάντηση φυσικά και είναι όχι. Οι κόκκινοι διάβολοι κατεβαίνουν χωρίς 10 παίκτες και με 4 πιτσιρικάδες στην αποστολή. Ουσιαστικά ο Σόλσκιερ πάει να βγάλει την υποχρέωση αφού γνωρίζει πως δεν πρόκειται να πάρει την πρόκριση. Ο Μπαπέ και η παρέα του

Το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ θα κατέβει χωρίς άγχος και κυρίως με δεδομένο ότι το να φάει γκολ το έχει στο τσεπάκι με την άμυνα που διαθέτει, το αμφίσκορο στο παιχνίδι πιστεύω πως είναι δώρο… Ειδικά όταν κυμαίνεται στο 1.70. Αν κάποιος φοβάται την αγγλική ομάδα, μπορεί να πάει στο όβερ που όμως έχει πέσει περίπου στο 1.50.

Στο άλλο παιχνίδι των «16» και μιας και δεν έχει και κάτι άλλο αξιόλογο σήμερα θα πάμε με τι άλλο, με τα γκολ. Η Ρόμα παρά το γεγονός ότι έχει μικρό προβάδισμα από το πρώτο ματς δεν πείθει ούτε τον εαυτό της. Αμυντικά παραπαίει, ενώ και η Πόρτο πρέπει να ρεφάρει μετά την ήττα από την Μπενφίκα και θα πιαστεί από το Champions League.

Το μόνο σίγουρο φαίνεται πως είναι τα γκολ και στο Ντραγκάο, με το όβερ να ξεπερνάει το 1.70 και το αμφίσκορο να κυμαίνεται στο 1.60. Οι Τζιαλορόσι είναι πολύ καλοί επιθετικά και θα βγουν μπροστά για να βρουν γκολ, καθώς πίσω… μαζεύουν πολλά. Ακόμα και το όβερ εφικτό μοιάζει και σε αυτό το ματς.

Συνοψίζοντας λοιπόν, ο… Καμμένος βλέπει γκολ και στα δύο παιχνίδια και μάλιστα πολλά. Το αμφίσκορο αξίζει και στα δύο, ενώ και το όβερ απόψε δύσκολα χάνει τόσο στο Ντραγκάο αλλά και στο Παρίσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ