Ψάχνεται ο Γλύκος

Ψάχνεται ο Γλύκος

Ο άτυχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα αποχαιρετήσει τους υποψήφιους πρωταθλητές το καλοκαίρι και αναζητά ομάδα στο εξωτερικό.

Το καλοκαίρι συμπληρώνει δώδεκα χρόνια στον ΠΑΟΚ και το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι πιο εφικτό από ποτέ άλλοτε. Ο στόχος που είχε από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Τούμπα πλησιάζει προς την πραγματοποίηση του.

Μόνο που ήθελε να σηκώσει το πρωτάθλημα ως βασικός και αρχηγός και όχι ως ένας παίκτης του ρόστερ. Ο Παναγιώτης Γλύκος το έχει πάρει απόφαση και ήδη οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν έχουν πιάσει δουλειά. Μια δουλειά που δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν βασικός μέχρι τον Μάιο του 2017 κάτω από τα δοκάρια του δικεφάλου και συμπεριλαμβανόταν σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας. Παραμονή του αγώνα των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου, κάτι που σήμαινε ότι θα έμενε τουλάχιστον έξι μήνες εκτός.

Αναγκαστικά οι Θεσσαλονικείς κινήθηκαν για την απόκτηση αντικαταστάτη του και έτσι ήρθε στην Τούμπα ο Ρέι. Ο Αργεντινός δεν είχε σταθερή απόδοση και το φθινόπωρο τον προσπέρασε ο Πασχαλάκης που από τότε είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Αυτό σήμαινε ότι με την επιστροφή του, ο Γλύκος ξεκίνησε ως τρίτος πλέον τερματοφύλακας και εκεί έμεινε αφού δεν έχει πάριε λεπτό συμμετοχής από τον Μάιο του 2017. Σε δυο μήνες δηλαδή θα συμπληρώσει δυο χρόνια χωρίς ματς, θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι, θα προέρχεται από χιαστούς. Δύσκολος συνδυασμός…

Ο Γλύκος έχει αυτογνωσία και για αυτό δεν βλέπει το οικονομικό μέρος της συμφωνίας και απλά αναζητά μια ομάδα που θα του επιτρέψει να επιστρέψει στα γήπεδα και θα του εμπιστευτεί τα γάντια του βασικού. Αν είναι στο εξωτερικό θα είναι ακόμα καλύτερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ