Ρέμο, ΟΑΚΑ και… Tίγρη

Ρέμο, ΟΑΚΑ και… Tίγρη

Ο Βράνιες έχει μιλήσει ήδη με την ΑΕΚ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναψε φωτιές  ο Ογκνιεν Βράνιες με το νέο του ποστάρισμα για επιστροφή στην ΑΕΚ. Ο Σερβοβόσνιος κεντρικός αμυντικός που βρέθηκε στην Αθήνα αρχές Φεβρουαρίου και παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ήταν αρκετά… δραστήριος εκείνο το διάστημα.

Πέρα από την επίσκεψη του στο πέταλο των οργανωμένων, τον Αντώνη Ρέμο, τα είπε και με την επίσημη ΑΕΚ. Δεν ξέρουμε αν συναντήθηκε με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη ή τον έμπιστο του άνθρωπο αλλά η ουσία είναι ότι υπήρχε ραντεβού στην οποία ο Βράνιες εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στην ΑΕΚ. Σε αυτό το ραντεβού  που θα διαψευστεί- όπως πρέπει να γίνει-  οι άνθρωποι της Ενωσης ζήτησαν από τον κεντρικός αμυντικό να ρίξει τους τόνους για να καταστρώσουν ένα πλάνο ενόψει καλοκαιριού. Όμως οι τάσεις αυτοκαταστροφής του Βράνιες είναι ανεξέλεγκτες. ..

Η Αντερλεχτ δαπάνησε το καλοκαίρι περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από την ΑΕΚ και υπέγραψε μαζί του τετραετές συμβόλαιο. Το σίγουρο είναι ότι θέλει να τον ξεφορτωθεί αφού της προκαλεί μόνο προβλήματα αλλά επίσης δεν είναι κορόιδο για να χάσει τα χρήματα που δαπάνησε για εκείνον μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Πρώτο της μέλημα θα είναι να βρει μια ομάδα για να τον δώσει δανεικό.

Ο ίδιος θα προσπαθήσει να πάρει τα χρήματα μιας ακόμα σεζόν και να χαρίσει στους Βέλγους τα τελευταία δυο χρόνια συμβολαίου για να το παίξει καλός. Όμως στην Αντερλεχτ αυτή την στιγμή θέλουν να τον… τιμωρήσουν και δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν τόσο εύκολα ελεύθερο για να γυρίσει στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Αντερλεχτ, Φρανκ Αρνεσεν προσπαθεί ήδη να βρει μια ομάδα για να τον δανείσει και κοιτάζει προς Ρωσία μεριά. Βέβαια ο μεγαλύτερος αντίπαλος του είναι η κακή φήμη που έχει αποκτήσει ο παίκτης και πολλές ομάδες δεν θέλουν να βάλουν ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια τους. Οσο δεν παίζει κιόλας ο Βράνιες, τόσο θα απομακρύνεται η πιθανότητα να βρεθεί ομάδα, αφού όλοι θέλουν ενεργούς ποδοσφαιριστές.

Η ΑΕΚ θα περιμένει την ευκαιρία της που είναι πιθανότατα να της δοθεί. Σε πρώτο – εφόσον δεν καταφέρει να μείνει ελεύθερος- θα θελήσει να τον αποκτήσει ως δανεικό. Βέβαια θα παίξουν ρόλο και οι απαιτήσεις της Αντερλεχτ, αν δηλαδή ζητήσει ενοίκιο και την κάλυψη όλου του συμβολαίου του που ξεπερνάει τις 600.000 ευρώ καθαρά.  Και τα δυο μαζί είναι απίθανο να καλυφθούν. Θυμηθείτε ότι το πρόβλημα του Βράνιες στην Ενωση ήταν οι οικονομικές του απαιτήσεις. Ηθελε διπλασιασμό των αποδοχών του, κάτι στο οποίο δεν συναινούσε η ΑΕΚ. Μετά από ένα χρόνο είναι έτοιμη να το πράξει; Όπως και να έχει η Ενωση σκοπεύει να δαπανήσει ένα ποσό συνολικά στις 600.000 για όλο το πακέτο, για να αποκτήσει ξανά ηρεμία στα μετόπισθεν. Η Αντερλεχτ τι γνώμη θα έχει;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ