Ο Περέιρα παίζει τα ρέστα του με… Τσαμούρη

Ο Περέιρα παίζει τα ρέστα του με… Τσαμούρη

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατά ο Πορτογάλος τουρίστας που παριστάνει τον αρχιδιαιτητή. Τα δίνει όλα για ένα νέο συμβόλαιο 250.000 ευρώ με την ΕΠΟ. Ακόμη και τον Τσαμούρη στον… ΠΑΟΚ!

Ότι μπορεί κάνει. Ο καιρός περνά άλλωστε, και το νέο του συμβόλαιο, εκείνο που θα παρατείνει την παραμονή του –για λόγους τουριστικούς- στη χώρας μας αντί 22.500 ευρώ τον μήνα, δεν έχει ακόμη προκύψει.

Πώς να μην είναι ανήσυχος ο Μέλο Περέιρα; Βουνό το δίκιο του. Και αναπόφευκτο να του… ξεφεύγει καμιά φορά λιγάκι παραπάνω «πάθος» στις κινήσεις παραμονής του. Ο ορισμός του Τσαμούρη για το Σαββατιάτικο ματς στο Αγρίνιο εντάσσεται ακριβώς σε αυτή την κατάσταση. Του Τσαμούρη που ήταν διαιτητής και στο ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός του πρώτου γύρου. Του Τσαμούρη που έκανε όλη την Ελλάδα να γελάσει με τα χάλια του Ελληνικού ποδοσφαίρου στη Λαμία. Εκεί όπου ο Βιεϊρίνια έκανε τον βολεϊμπολίστα, ατιμώρητος σταματώντας στην περιοχή του ΠΑΟΚ το σουτ του Επστάιν.

Τα έχουμε πει για τον Πορτογάλο αναλυτικά. Για τον τρόπο που τον έδιωξαν από τη χώρα του. Για τις καταγγελίες διαιτητών ότι τους πίεζε «να πάνε όλα καλά για τη Μπενφίκα». Είναι ντροπή που επιλέχθηκε αυτός ο άνθρωπος για να φτιάξει το ποδόσφαιρο μας. Και ακόμη μεγαλύτερη ντροπή ότι τον ανεχόμαστε αντί της ευτελούς αμοιβής των 250 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο! Ποιον θα έβαζε όμως η «Εξυγίανση» στο κεφάλι της διαιτησίας για να μπορέσει να επιβάλλει τα «θέλω» της; Κάποιον Περέιρα, που έχει τα κότσια να ξαναστείλει τον Τσαμούρη σε ματς του ΠΑΟΚ. Κάποιον σαν τον Περέιρα και το παρεάκι του, που έχουν μετατρέψει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ σε μια κακόγουστη φάρσα, από εκείνες που προκαλούν τη κοινή λογική.

Ο Τσαμούρης έδωσε εξετάσεις στη Λαμία και τις… πέρασε. Έδειξε ικανός για όλα. Το σύστημα λοιπόν τον επιβραβεύει. Όχι δεν του πήραν τη σφυρίχτρα ως όφειλαν, αλλά συνεχίζουν να τον ορίζουν σε ματς του ΠΑΟΚ. Του Δικέφαλου που εδώ και λίγες ώρες το παίζει… και θιγμένος, αν παρατηρήσει κανείς την επικοινωνιακή προσέγγιση του σε αυτόν τον ορισμό. Δεν έχει σωτηρία το ποδόσφαιρο. Όλο αυτό το σύστημα της Εξυγίανσης είτε θα πρέπει να πάει σπίτι του μια και καλή αποδεχόμενο πως απέτυχε εμφατικά στην προσπάθεια του να εγγυηθεί ένα κανονικό πρωτάθλημα. Είτε θα πρέπει να ευεργετηθεί με πριμ, μπόνους, νέα συμβόλαια κλπ γιατί κάνει την δουλειά του. Τη δουλειά που ήθελε να κάνει εξ αρχής, όταν κορόιδευε τον κόσμο ότι κόπτεται για «τις Κυριακές μας».

Να τα δούμε αυτά τα παλικάρια όμως σε λίγους μήνες. Όταν πλέον δεν θα έχουν τις πλάτες μιας Κυβέρνησης που είναι συνένοχη σε αυτό που ζούμε. Να τους δούμε και να τους καμαρώσουμε τότε. Και τον Γραμμένο, και τον Περέιρα και τους… Τσαμούρηδες που έχουν το θράσος να συνεχίζουν να παριστάνουν τους διαιτητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ