Ο Σπιριντόνοβιτς στην αγκαλιά του Ιβιτς και ο ατζέντης του «διπλού ταμπλό»

Ο Σπιριντόνοβιτς στην αγκαλιά του Ιβιτς και ο ατζέντης του «διπλού ταμπλό»

Ο εξτρέμ του Πανιωνίου άλλαξε ατζέντη, μπας και βρει ομάδα για να φύγει. Και μια ωραία ιστορία χωρίς ονόματα...

Το ταλέντο του Σρτζαν Σπιριντόνοβιτς είναι αδιαμφισβήτητο. Όπως και η… τρέλα του. Ο Αυστριακός εξτρέμ του Πανιωνίου, αποφάσισε ότι για την κακή του φετινή χρονιά και το γεγονός ότι δεν βρήκε πρόταση της προκοπής για να φύγει από τη Νέα Σμύρνη, έφταιγε ο ατζέντης του. Ετσι τον άλλαξε και μάλιστα όχι με… ευχάριστο διαζύγιο.

Ο 27χρονος εξτρέμ του Πανιωνίου, που μόνο… απεργία πείνας δεν έχει κάνει για να μπορέσει να φύγει από τους Κυανέρυθρους, παρότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, αποφάσισε να αποθέσει το μέλλον του στα χέρια του Ιλια Ιβιτς. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Ιλια ήταν αυτός που είχε φέρει στον Πανιώνιο την πρόταση των 200.000 € από την Παρτιζάν, την οποία είχε απορρίψει ασυζητητί η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Απαιτώντας τουλάχιστον τα διπλάσια.

Πάμε σε ένα άλλο ενδιαφέρον μανατζερικό θέμα, τώρα. Γνωστός ατζέντης ακολουθεί το παλαιότερο κόλπο της δουλειάς. Αφού ανανέωσε πελάτη του με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, χρησιμοποιώντας ως… απειλή ενδιαφέρον άλλων ομάδων, τώρα χρησιμοποιεί (υποτιθέμενο) ενδιαφέρον μίας εκ των παραπάνω ομάδων, για να πείσει να γίνει μεταγραφή άλλου παίκτη του, από ομάδα της επαρχίας.

Μάλιστα, εμφανίζει και φανταστικά νούμερα στους… νεόπλουτους συνομιλητές του, με σκοπό να γίνει η δουλειά (του). Το κακό για τον ίδιο είναι ότι το «διπλό ταμπλό» δεν είναι πάντα ασφαλής δρόμος. Και συχνά δημιουργεί «ατυχήματα», που χαλούν τις σχέσεις. Όπως φαίνεται ότι θα συμβεί τώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ