Κουμάντο κάνει. Τα λεφτά της χορηγίας όμως είναι… αόρατα

Κουμάντο κάνει. Τα λεφτά της χορηγίας όμως είναι… αόρατα

Γιατί οι «χορηγοί» της Σούπερ Λιγκ δεν πληρώνουν τον Συνεταιρισμό; Σε ποιον ανήκουν οι εταιρίες, και γιατί η κουβέντα «γίνεται» πίσω από κλειστές πόρτες;

Φυσικά και αυτή την εποχή, είναι το Νο1 στα ιερά μυστήρια του ποδοσφαίρου μας. Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, βρίσκεται στο εξώφυλλο της Εξυγίανσης. Ελέγχει απόλυτα την ΕΠΟ με τις ευλογίες της Κυβέρνησης.

Κάνει «κουμάντο» και στην Σούπερ Λιγκ, όπως αποδείχθηκε περίτρανα τις προηγούμενες ημέρες με τον άκρως ενδιαφέροντα τρόπο με τον οποίο παρέμεινε στη θέση του ο –καταδικασμένος σε 5ετη κάθειρξη- Βασίλης Γκαγκάτσης. Όλα καλά λοιπόν για το «αφεντικό» του ΠΑΟΚ. Αν πλήρωνε κιόλας την χορηγία της Σούπερ Λιγκ θα ήταν όλα υπέροχα.

Έλα όμως που… δεν. Τουλάχιστον αυτό λένε κάποια μέλη του Συμβουλίου της Λίγκας. Εννοείτε πως η όλη ιστορία δεν… διαφημίζεται. Δεν κυκλοφορεί γενικώς, σε μια εποχή άλλωστε που ο ΠΑΟΚ έχει μπόλικους φίλους στον συνεταιρισμό. Παρά ταύτα: Πίσω από τις κλειστές πόρτες προκύπτει μια κουβέντα.

Συζητιέται πως οι εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη που έχουν αναλάβει κάποια «χορηγικά» μέρη του πρωταθλήματος δεν έχουν καλύψει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον συνεταιρισμό. Ποιο είναι το πρόβλημα (μιας και ως γνωστόν «λεφτά υπάρχουν»).

Οι εταιρίες υποστηρίζουν πως δεν πληρώνουν διότι ο τηλεοπτικός σταθμός που έχει το μεγαλύτερο κομμάτι των «δικαιωμάτων» του πρωταθλήματος δεν αναφέρει το όνομα του χορηγού πλάι σε εκείνο της Σούπερ Λιγκ .Τέτοια σύμβαση όμως δεν υπάρχει.

Όπως δεν υπάρχει και ένας τηλεοπτικός σταθμός που έχει τα δικαιώματα καθώς πλέον η ΕΡΤ στεγάζει τις επτά από τις δέκα-έξι ομάδες. Κάπως έτσι πληρωμή δεν έχει γίνει… Και πάμε για το τέλος της σεζόν.

Πέντε αγωνιστικές έμειναν και σαράντα ημέρες ως τη λήξη του πρωταθλήματος. Δεν πειράζει όμως. Έχουμε… διευθύνοντα σύμβουλο. Έχουμε τον Βασίλη Γκαγκάτση. Μην είμαστε λοιπόν και «πλεονέκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ