Πλησιάζει στον Ολυμπιακό, αλλά και ομάδα – έκπληξη έκανε κίνηση για τον Ντουρμισάι

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό, αλλά και ομάδα – έκπληξη έκανε κίνηση για τον Ντουρμισάι

To10.gr αποκαλύπτει το ταξίδι στην Ελλάδα ανθρώπου της Λεχ Πόζναν για τον Φιορίν Ντουρμισάι. Πόσα χρήματα θέλουν να δώσουν οι Πολωνοί, για τον 22χρονο φορ που έχει «κλειδώσει» ο Ολυμπιακός.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι μπορεί να μην έκανε στη Βοσνία το ντεμπούτο του με τη Εθνική Ελλάδος, αλλά ήδη έχει εξασφαλίσει καλύτερο μέλλον για τον εαυτό του και την οικογένειά του. Καθώς σύντομα θα βρίσκεται σε άλλη ομάδα, εκτός Πανιωνίου.

Ο διεθνής σέντερ φορ, κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ή καλύτερα, κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και (εάν και εφόσον) θα κριθεί από την παρουσία του στην προετοιμασία, εάν θα μείνει στο ρόστερ ή θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο  Ντουρμισάι δεν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων. Το αντίθετο. Εχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών από το εξωτερικό και ήδη αρκετοί εξ αυτών ήρθαν στην Ελλάδα για χάρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, εδώ και καιρό, η πολωνική Λεχ Πόζναν παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του 22χρονου σέντερ φορ του Πανιωνίου.

Πρόσφατα, μάλιστα, βρέθηκε στην Ελλάδα ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πολωνών, όχι τόσο για να τον παρακολουθήσει, όσο για να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες ενός πιθανού deal. Τις απαιτήσεις του Πανιωνίου, του παίκτη, τις σκέψεις του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, οι Πολωνοί φέρεται να μετέφεραν πως μπορεί να προσφέρουν έως και 1.000.000 στους Κυανέρυθρους! Ποσό, βεβαίως, που φαντάζει εξαιρετικά απίθανο να μπορεί να δοθεί από πολωνική ομάδα. Αυτή τη στιγμή, πάντως, το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Ντουρμισάι έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο έως το 2020.

Και ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ