Ζαβαρακατρανέμια…

Ζαβαρακατρανέμια…

Δυσάρεστη έκπληξη μέχρι στιγμής ο Κατράνης που βάζει σε σκέψεις του ανθρώπους του Ατρομήτου.

Όταν το καλοκαίρι του 2017 ο Αλέξανδρος Κατράνης αποχωρούσε από τον Ατρόμητο με προορισμό την Σεντ Ετιέν, άπαντες περίμεναν τον 21χρονο αριστερό μπακ να απογειώσει την καριέρα του.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο ταχυδυναμικός μπακ επέστρεψε ως δανεικός στο Περιστέρι, όπου τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Κατράνης όχι μόνο δεν βελτιώθηκε σε αυτό τον ενάμισι χρόνο που έλειπε αλλά ακριβώς το αντίθετο. Ηρθε σε χειρότερη κατάσταση, κάτι που ανάγκασε τους ανθρώπους του Ατρομήτου να κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την πιθανότητα παραμονής του και για τη νέα περίοδο.

Η συμφωνία Ατρομήτου- Σεντ Ετιέν έχει διάρκεια ενάμισι χρόνο και οι υπόλοιποι αγώνες του πρωταθλήματος θα αποτελέσουν κυριολεκτικά κριτήριο για τον αριστεροπόδαρο αμυντικό. Οι Περιστεριώτες έτσι και αλλιώς με την επιστροφή του Κατράνη δεν έχουν να κερδίσουν οικονομικά αλλά ήθελαν να έχουν μια σίγουρη λύση για την άμυνα τους.

Αυτό δεν συμβαίνει μέχρι τώρα και εφόσον συνεχιστεί αυτή η εικόνα και βρεθεί κάτι ενδιαφέρον στην αγορά τότε είναι πολύ πιθανό σενάριο να διακοπεί ο δανεισμός του Κατράνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ