Ο Ολυμπιακός κερδίζει στο Καραϊσκάκη, ο Ατρόμητος σκοράρει…

Ο Ολυμπιακός κερδίζει στο Καραϊσκάκη, ο Ατρόμητος σκοράρει…

Ολυμπιακός και Ατρόμητος κοντράρονται σε ένα ματς που προσφέρεται για σκορ και θέαμα. Δυσκολίες για ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πολλά γκολ στο Άνφιλντ.

Γεμάτη παιχνίδια η σημερινή μέρα με πλήρη δράση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το κουπόνι είναι και πάλι μεγάλο και προσφέρεται για στοιχηματισμό, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες που η αλήθεια είναι πως ξενερώνει τους απανταχού τζογαδόρους.

Στη χώρα μας αγωνίζονται οι τέσσερις από τους πέντε μεγάλους απόψε με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στα Πηγάδια, όπου ο ΠΑΟΚ κλειδώνει ουσιαστικά τον τίτλο. Ο Δικέφαλος του βορρά με νίκη κόντρα στη Ξάνθη θα είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα. Η νίκη εύκολα ή δύσκολα θα έρθει για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως η απόδοση δεν ελκύει (1.40) και αντικειμενικά μόνο ως συμπληρωματικό μπορεί να παιχτεί σε κουπόνι.

Στα υπόλοιπα ματς των μεγάλων ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο Καραϊσκάκη, το οποίο θα είναι γεμάτο, παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και δεν διεκδικούν το πρωτάθλημα. Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν το γεμάτο γήπεδο είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες του Μαρτίνς που θα μπουν δυνατά προκειμένου να ευχαριστήσουν και τους οπαδούς για την στήριξη τους.

Από την άλλη ο Ατρόμητος θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην τον πλησιάσει κι άλλο ο Άρης στη μάχη της τέταρτης θέσης και θα κυνηγήσει γκολ. Το παιχνίδι προσφέρεται λοιπόν για αρκετά γκολ, ενώ η λογική λέει πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει. Με τη λογική λοιπόν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δεχτούν και γκολ, καθώς η άμυνα των Πειραιωτών δεν πείθει. Άρα ο άσος και το αμφίσκορο είναι ιδανικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι σε μία απόδοση που αγγίζει το 3.20.

Ακόμα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό του Τραϊανού Δέλλα, μια ομάδα πολύ μεστή και σοβαρή που θα τις βάλει δύσκολα. Η Ένωση δεν είναι σε καλή κατάσταση και οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες τους. Αν κάτι αξίζει λοιπόν είναι η κόντρα στην ΑΕΚ με το Χ2 διπλή να είναι σε απόδοση κοντά στο 3.50. Αν κάποιος θεωρεί επίφοβο το να πάρει βαθμούς ο Παναιτωλικός τότε μπορεί να πάει με τα γκολ, με το αμφίσκορο να είναι σε απόδοση κοντά στο 2.00.

Τέλος για να φύγουμε λίγο από την ελληνική πραγματικότητα υπάρχει ντέρμπι στην Αγγλία ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ με τους δύο να καίγονται για διαφορετικούς λόγους. Οι κόκκινοι θέλουν νίκη για να επιστρέψουν στην κορυφή και να αυξήσουν την πίεση στη Μάντσεστερ Σίτι και οι πετεινοί νίκη για να μην μπουν σε μπελάδες για την τετράδα.

Η πιο safe επιλογή σε ένα τέτοιο ματς είναι τα γκολ και η αλήθεια είναι πως πιστεύω σε πολλά γκολ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι επικίνδυνο σε ένα τέτοιο ματς οπότε το over 3,5 σε απόδοση στο 2.00 είναι καλό και η λογική λέει πως θα υπάρχουν αρκετά γκολ στην αναμέτρηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ