Ρούβλια στο σάιτ της αλήθειας σώζουν μπασκετική ομάδα!

Ρούβλια στο σάιτ της αλήθειας σώζουν μπασκετική ομάδα!

Απίστευτο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ο Βασίλης ο Δεκάρικος! Μια εξέλιξη που σοκάρει αλλά συνάμα αναδεικνύει το μεγαλείο του ανδρός που «φρουρεί» την αλήθεια (λέμε τώρα).

Σοκαριστικές, μπορώ να πω ακόμη και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός αποκλειστικού (τι άλλο άλλωστε;) ρεπορτάζ φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Βασίλης ο Δεκάρικος. Το ρεπορτάζ δεν επιδέχεται ίχνος αμφισβήτησης. Είναι εγκυρότατο και αναδεικνύει το μεγαλείο του ανδρός που «φρουρεί» την αλήθεια.

Ξέρετε, τον Λαλάκη, τον πρασινοφρουρό ντε, που πλέον έχει γίνει και Ιβανο-φρουρός για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου (και αθλητισμού αμαλάχι, ναούμε που λέει και ο Παράσχος).
Το σοκ της αποκλειστικής είδησης που σας αποκαλύπτει ο Βασίλης ο Δεκάρικος ανήμερα των… γενεθλίων του Λαλάκη είναι διπλό.

Και μπαίνω κατευθείαν στο «ψητό». Μια πλαστική σακούλα γεμάτη ρούβλια βρέθηκε στο σάιτ της… αλήθειας. Σιγά το θέμα θα μου πείτε και θα έχετε και δίκιο. Η είδηση είναι πως βρέθηκε μόνο μία ενώ είναι γνωστό πως δεν φτάνει για να καλύψει τις ανάγκες, πάντα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το θέμα λοιπόν είναι αλλού. Μουσική αγωνίας παρακαλώ.

Αντί να την τοποθετήσει στο χρηματοκιβώτιο μαζί με τις υπόλοιπες ο εκλεκτός διευθυντής αποφάσισε να κάνει κάτι γενναίο και πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που πάντως για να είμαι σωστός και δίκαιος μαζί σας, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από τον Γιώργο τον Μίνο που παρέα με τους λυράρηδες κάνουν κανταδα στον Ιβάν μέσω της τηλεόρασης του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. ΕΡΤ λέγετε), η διευθυντάρα, αυτή η ψυχάρα, αυτός ο άνθρωπος πάνω από όλα αποφάσισε να δώσει και να σώσει.

Να σώσει την ομάδα που κοουτσάρει ο αδελφός του που παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει κρατάει γερά το τιμόνι. Ο αδελφός του λοιπόν που είναι προπονητής μπάσκετ έχει την ατυχία να δουλεύει σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από την διευθυντάρα μας.

Εκεί τα ρούβλια δεν πέφτουν βροχή παρότι ο Γκιόργκι είναι αλήθεια το υποσχέθηκε αλλά δεν το έκανε (δεν είναι και η πρώτη φορά άλλωστε). Εκεί δεν υπάρχει σάλιο, για να το πω λαϊκά, οι παίκτες είναι απλήρωτοι και η ομάδα είναι στα όρια της διάλυσης.

Για αυτό και η διευθυντάρα αποφάσισε να κάνει κάτι το φοβερό! Να δώσει την συγκεκριμένη πλαστική σακούλα γεμάτη ρούβλια για να βοηθήσει σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Ψυχούλα ρε η διευθυντάρα, να τα λέμε όλα. Αυτά, τίποτα άλλο, συγκινήθηκα, με πήραν τα ζουμιά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ