Παναθηναϊκός: Βλέπει «κόλπο» ο Ενσούε

Παναθηναϊκός: Βλέπει «κόλπο» ο Ενσούε

Ο Δώνης μπορεί να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Εμίλιο Ενσούε αλλά αυτός έχει άλλα σχέδια.

Δεν θέλω να στεναχωρήσω τον φίλο μου τον Γιώργο Δώνη, στον οποίο έχω αδυναμία αλλά καλύτερα είναι να παραμείνει ρεαλιστής- όπως συνηθίζει- και να μην ονειρεύεται την απόκτηση του Εμίλιο Ενσούε.

Ο Αφρικανός μπορεί να συμπαθεί τον προπονητή του τριφυλλιού από συνύπαρξη τους στο ΑΠΟΕΛ αλλά πάνω απ’ όλα βάζει την τσέπη του. Και εκεί αρχίζει να εμφανίζεται ένα τεράστιο κενό από τα θέλω του και από το τι μπορεί να του προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής παίρνει 400.000 ευρώ καθαρά στο ΑΠΟΕΛ και πολύ καλά μπόνους. Στο μυαλό του δεν έχει να παραμείνει σε αυτό το νούμερο αλλά να το διπλασιάσει τουλάχιστον αφού βρίσκεται σε μια ηλικία στην οποία θα υπογράψει ένα-δυο το πολύ, καλά συμβόλαια.

Καθημερινά δέχεται κλήσεις από ατζέντηδες που του υπόσχονται επταψήφια ποσά από τις αγορές του κόλπου. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Ο Νσούε είναι θετικός στο να αγωνιστεί εκεί και περιμένει την καλύτερη δυνατή πρόταση. Ακόμα είναι νωρίς για κάτι τέτοιο αφού τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη και η αγορά θα αρχίσει να κινείται από τον Ιούνιο. Όμως σε εκείνα τα μέρη βρίσκεται το μέλλον του…

Αυτή την στιγμή η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του από την Ευρώπη αφορά τριετές συμβόλαιο έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Όμως είπαμε, ότι τόσα επιθυμεί τον χρόνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ