Το «διαζύγιο» στο Αγρίνιο και οι ματιές από την Κρήτη

Το «διαζύγιο» στο Αγρίνιο και οι ματιές από την Κρήτη

Για ποιους λόγους ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα συνεχίσει στο Αγρίνιο και ποιο είναι το μέλλον του.

Δεν έπεσαν από τα σύννεφα όσοι ενημερώθηκαν επισήμως το μεσημέρι πως ο Δέλλας δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στον πάγκο του Παναιτωλικού. Ο Δέλλας που έκανε εξαιρετική δουλειά στην ομάδα του Αγρινίου, παρουσίασε ένα σύνολο που έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν πολύ καλή μπάλα ενώ δεν υπήρξε στιγμή άγχους και παραμονής στα κάτω διαζώματα της βαθμολογίας.

Αντίθετα ο Παναιτωλικός βρέθηκε σε καλές θέσεις από νωρίς και «φλέρταρε» ένα διάστημα και με την 5αδα. Στα δύο ματς που απομένουν με Άρη εντός έδρας και Παναθηναϊκό εκτός έδρας έχει την ευκαιρία να κρατήσει την 6η θέση, άκρως τιμητική για τον σύλλογο του Αγρινίου.

Παρόλαυτα οι περισσότεροι περίμεναν πως ο Δέλλας θα αποχαιρετίσει την ομάδα. Οι κακές γλώσσες μάλιστα ήθελαν την απόφαση του να έχει επηρεαστεί από τα όσα ακούγονται στην πιάτσα γύρω από την επόμενη μέρα του συλλόγου. Αλλά και το μπλογκ στο οποίο έχει επιλέξει να την έχει ο Κωστούλας. Σε αυτό δηλαδή του Ιβάν Σαββίδη, από τους πιο «σκληρούς» υποστηρικτές του.

Αν τα παραπάνω έπαιξαν τελικά τον καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των δύο πλευρών αυτή την στιγμή δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Το ζητούμενο είναι τι θα πράξουν και οι δύο από εδώ και στο εξής με τον Παναιτωλικό δεδομένα να στρέφεται στην ξένη αγορά.

Ο Δέλλας ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές του με την πολύ καλή δουλειά που παρουσίασε στον Παναιτωλικό.

Και λέγεται πως ήδη από Κρήτη μεριά τον θέλουν με τρέλα… Αρκεί βεβαίως να μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ κάνει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει σε ένα μικρό θαύμα, και αν το πετύχει τότε οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει ως πρώτη επιλογή για το «τιμόνι» τον Τραϊανό Δέλλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ