Τσίπρας για ΠΑΟΚ: Τα συγχαρητήρια των… Πρεσπών!

Τσίπρας για ΠΑΟΚ: Τα συγχαρητήρια των… Πρεσπών!

Ο Αλέξης Τσίπρας πάνηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, πήρε θέση εάν είναι δίκαιο ή όχι. Ο ίδιος Τσίπρας, που ξέχασε να συγχαρεί πέρυσι την ΑΕΚ και τα προηγούμενα χρόνια τον Ολυμπιακό.

Ο Αλέξης Τσίπρας πανηγυρίζει μαζί με τον ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος πολιτικός που έσπευσε να ευχηθεί στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου. Εναν τίτλο που είχε… ζητήσει και ο ίδιος, τόσο πέρυσι όσο και φέτος. Ενας τίτλος που πανηγύρισε και ικανοποιήθηκε περισσότερο ακόμη και από εκείνους της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός, έκανε αισθητή την παρουσία του, τιτιβίζοντας ένα μήνυμα απευθείας από τη… συνθήκη των Πρεσπών. «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά από 34 χρόνια, ήταν δίκαιο και το πήραν με την αξία τους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ελληνας πρωθυπουργός, εξωτερικεύοντας τα συναισθήματά του.

Εξάλλου, δεν τα είχε κρύψει ποτέ. Και κυρίως δεν τα είχε κρύψει όταν ο ΠΑΟΚ, με απόφαση και επιλογή Σαββίδη, επέλεξε να μείνει αμέτοχος στον πανελλήνιο ξεσηκωμό για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας.

Ξέχωρα από αυτό, όμως, ο Αλέξης Τσίπρας, αποφάσισε να σχολιάσει το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς το «Δίκαιο» και «άξιο». Ως πολιτικός «Παναγιώτης Βαρούχας», που κρίνει τις διαιτητικές αποφάσεις.

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο κ. Τσίπρας και ο πολιτικός προϊστάμενος του αθλητισμού στην Ελλάδα, Γιώργος Βασιλειάδης… ξέχασαν να σχολιάσουν ένα ευρωπαϊκό γεγονός, όπως η παρουσία του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης στο Final Four του Πόλο Γυναικών.

Επίσης, για όσους είναι καλοί στις αναζητήσεις, καλό θα είναι να δουν πότε ο κ. Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια σε άλλον πρωταθλητή. Να μας πει γιατί δεν έδωσε συγχαρητήρια πέρυσι στην ΑΕΚ και τα προηγούμενα τρία πρωταθλήματα του Ολυμπιακού… Τυχαίο θα ήταν.

https://twitter.com/atsipras/status/1120037614155857920

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ