Βόμβα: Ο μελλοντολόγος Λαλάκιους προβλέπει!

Βόμβα: Ο μελλοντολόγος Λαλάκιους προβλέπει!

Αποκάλυψη σοκ, άρθρο παρέμβαση, το θέμα της ημέρας!!! Ο Βασίλης ο Δεκάρικος έχει όλη την αλήθεια στο θέμα που σοκάρει την ανθρωπότητα και δίνει… παράταση στην Ανάσταση!!!

Θέλει κουράγιο, θέλει ψυχραιμία, θέλει πάνω από όλα νηφαλιότητα. Εγώ, ο Βασίλης ο Δεκάρικος είμαι ο μοναδικός που μπορώ ψύχραιμα και εμπεριστατωμένα αγαπητή μου αναγνώστρια, αγαπητέ μου αναγνώστη να σου δώσω απαντήσεις αυτή την κρίσιμη (για την ανθρωπότητα και όχι μόνο) ώρα!

Έρχεται το τέλος του κόσμου; Όχι! Αλλά μετά τα τελευταία δραματικά γεγονότα, κλπ, κλπ, και σύμφωνα με τον γνωστό μελοντολόγο Λαλάκιους, απόγονο του μεγάλου Νοστράδαμου, για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός υποβιβάζεται!!!

Ναι, το μεγάλο όνειρο του πιο γνωστού Λαλάκη του κόσμου, γίνεται πραγματικότητα. Και όχι μόνο του Λαλάκη για να τα λέμε όλα, αλλά και των… Λαλάκηδων που ακολουθούν την… αληθχαχαχαχαχα δημοσιογραφία για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά!

Επιτέλους, η ομάδα που στοίχειωσε τα όνειρα του, έκανε δύσκολα τα παιδικά του (και όχι μόνο) χρόνια υποβιβάζεται!! Όμως εγώ, ο Βασίλης ο Δεκάρικος είμαι εδώ για να σου πω την πραγματική αλήθεια, αυτή που στο τέλος πάντα θριαμβεύει. Ο Λαλάκης βλέπεται έχει υποβιβάσει τον Ολυμπιακό ίσα με 30 φορές έως τώρα.

Δυστυχώς για αυτόν και τους άλλους… Λαλάκηδες δεν έχουν πιάσει ούτε τον λήγοντα. Όπως σε όλα τα θέματα που ακουμπάνε με τις λάσπες τους (sic) τον Ολυμπιακό. Όπως πριν λίγες μέρες που πανηγύριζε ο Λαλάκης για την δικαίωση του ΠΑΟ πρωτόδικα, τότε που έπρεπε να σκάσει βόμβα στο γήπεδο για να διακοπεί αγώνα.

Και όταν βγήκε η απόφαση της έφεσης ο Λαλάκης δεν ασχολήθηκε, έφτιαχνε το τελετουργικό για την φιέστα στην Τούμπα.

Ποια είναι όμως η αλήθεια; (μουσική αγωνίας). Δεν υποβιβάζεται για… 31η φορά ο Ολυμπιακός; Η μήπως θα βγάλει κανά προεδρικό διάταγμα ο Αλέξης και μετά το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ που παιδεύτηκε τόσο να χαρίσει (ντάξει μωρέ, μια Μακεδονία δεν χάσαμε, δεν πάθαμε και τίποτα) θα αποφασίσει τον υποβιβασμό της ομάδας που μισεί;

Θέλω να κρατηθείτε όλοι καλά γιατί η αλήθεια συνταράσει! Μιλάμε για αποκάλυψη-σοκ, για άρθρο παρέμβαση, κράμα, το θέμα της ημέρας!

Θα γυρίσουμε τον χρόνο πίσω (σ.σ. γνωστές οι υπερφυσικές δυνάμεις του Λαλάκη) και θα σταματήσουμε στο 1934! Ναι, εκεί θα γυρίσουμε ώστε τα αφεντικά (τους) να μπορούν να πανηγυρίζουν πως με τα 3 πρωταθλήματα δεν έπιασαν απλά τον Άρη αλλά και τον Ολυμπιακό! «Σβήνονται» τα 41 τελευταία πρωταθλήματα του Ολυμπιακού!

Αυτό είναι το σοκ, η αποκάλυψη και το… άρθρο-παρέμβαση! Και αν δεν είναι ικανοποιημένοι και τότε, θα πάμε στο 1933 για να έχει ένα περισσότερο η ομάδα του Ιβάν και του Γκιόργκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ