Το… δράμα ενός Βρακά

Το… δράμα ενός Βρακά

Το… λάβαρο της Εξυγίανσης ποιος θα το σηκώσει σήμερα στους Ζωσιμάδες;

Στις 4 Μαϊου 2018 επανεξελέγη πανηγυρικά. Στην προεδρία της ΕΠΣ Ηπείρου για ακόμη 4 χρόνια με 83 από τα συνολικά 84 σωματεία της επιτροπής να του χαρίζουν τη ψήφο του. Ο Κώστας Βρακάς ήταν ο άνθρωπος που στήριξε ο ΠΑΟΚ. Ο συνδετικός κρίκος της Ηπείρου με την… Εξυγίανση. Και ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν πραγματικά κοντά στον Βαγγέλη Γραμμένο. Μέχρι πριν από λίγα 24ώρα ένα πράγμα. Γιατί τώρα οι καταστάσεις τον αναγκάζουν να πάρει αποστάσεις.

Πως τα φέρνει αλήθεια καμιά φορά η ζωή. Στις 4 Μαϊου 2019, μόλις χθες δηλαδή ο ποδοσφαιράνθρωπος της λίμνης σήκωσε… το σπαθί της επανάστασης. Βλέπετε σήμερα 5 αν ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν νικήσει τον ΠΑΟΚ (που δεν θα τον νικήσει) υποβιβάζεται οριστικά στη δεύτερη κατηγορία. Και αυτό θα συμβεί με τους Γιαννιώτες να έχουν νιώσει για τα καλά τη… γλύκα της Εξυγίανσης τις τελευταίες αγωνιστικές. Αποτύπωσαν άλλωστε τα συναισθήματα τους, σε σχετική ανακοίνωση προ ημερών.

Έγραψε λοιπόν χθες ο Βρακάς στο facebook: «Πέρασε και η Παρασκευή. Τροπολογία πουθενά. Αύριο τελειώνει το πρωτάθλημα και κάποιοι πονηροί περιμένουν να μετρήσουν τα κουκιά. Προσοχή μην μείνετε με τα κουκιά στο χέρι. Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων!!!». Λίγο αργότερα ο παράγοντας έστειλε ένα mail στον πρόεδρο Γραμμένο με το οποίο ζήτησε την σύγκληση της ΕΕ της ΕΠΟ ώστε να συζητηθεί η αναδιάρθρωση.

Τώρα ότι και ο ίδιος όταν συζητήθηκε η αναδιάρθρωση τάχθηκε υπέρ της είναι εκείνη η μια μικρή λεπτομέρεια που δεν την αφήνεις να σου χαλάσει μια τόσο όμορφη ιστορία. Λάθος έκανε ο άνθρωπος. Τι να κάνουμε δηλαδή…

Δυστυχώς όμως δεν είναι όλα τα λάθη ίδια. Κάποια προκαλούν και συνέπειες και μάλιστα πολύ σοβαρότερες από ότι θα υπολόγιζε κανείς. Γιατί που να βρει μούτρα ο Βρακάς να περπατήσει στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ… φουνταρισμένο; Θα πάει μια βόλτα ως το γήπεδο προκειμένου να εξηγήσει σήμερα στους φίλους του ΠΑΣ τι ακριβώς συνέβη και η ιστορική αυτή ομάδα πέρασε… στεγνό καθάρισμα σε σημείο υποβιβασμού;

Πως ο κολλητός του Γραμμένου, ο άνθρωπος που υποστηρίχθηκε από τον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου και βιολί στην ορχήστρα της Εξυγίανσης, άφησε τον ΠΑΣ να γίνει έρμαιο; Γιατί δεν είναι ότι οι Γιαννιώτες δεν είχαν «αβάντα». Είναι ότι καθαρίστηκαν στεγνά στα ματς με τον Αστέρα και τον Πανιώνιο. Τους ακυρώθηκαν δύο καθαρά γκολ, τέσσερις βαθμοί. Αυτοί που τους λείπουν για να σωθούν.

Ανθρώπινα τα λάθη σύντροφε; Σίγουρα. Πες το στους συντοπίτες σου. Θα σε καταλάβουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ