Κάνουν την καρδιά τους πέτρα…

Κάνουν την καρδιά τους πέτρα…

Βλέποντας το δράμα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ο Βασίλης Δεκάρικος λυγίζει και βρίσκει την δύναμη να αποθεώσει το μεγαλείο των ανθρώπων. Η άτιμη εξυγίανση που στερεί από τους δικέφαλους τον κόσμο τους…

Πόσα ακόμη να αντέξουν αυτοί οι δύο ιστορικοί σύλλογοι; Πόσα ακόμη να αντέξουν οι δύο Πόντιοι που ηγούνται αυτών των δύο ιστορικών συλλόγων; Διαβάζεις την δήλωση του Κυριάκου Χ2 αλλά και όσα έχουν πει όλες αυτές τις μέρες από την ΑΕΚ και πραγματικά λυγίζεις!

Γιατί τόσο κυνηγητό σε αυτές τις δύο ομάδες που έφεραν την… Άνοιξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Γιατί δεν τις αφήνουν να κάνουν την γιορτή που θέλουν και μπορούν; Γιατί στερούν από την κοινωνία μας μια ακόμη γιορτή σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας;

Γιορτή άλλωστε είχε χαρακτηρίσει ο εκτελών τυπικά χρέη προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, τον περσινό τελικό στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στις δύο μόνιμες ομάδες της διοργάνωσης της εξυγιαντικής ΕΠΟ.

Συγχαρητήρια δεξιά και αριστερά μοίραζε ο «πατερούλης» στον Βόλο μετά τα όσα είχαν συμβεί στην περιβόητη πεζογέφυρα, και όχι μόνο. Ο Ιβάν ο τρομερός που μένει στην ιστορία ως ο πρόεδρος που πήρε αήττητο πρωτάθλημα. Όχι τόσο οι παίκτες και ο προπονητής, όσο ο πρόεδρος, ο Ιβάν ΜΑΣ που θα έγραφε και ο Λαλάκης. Ο Λαλάκης που τώρα είναι απασχολημένος σε άλλη… υπηρεσία, πιο οικεία, σε αυτή άλλωστε έκανε «όνομα».

Ξέφυγα όμως από το θέμα μου και για αυτό επιστρέφω ευθύς αμέσως. Ο τελικός του Κυπέλλου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα γίνει τελικά χωρίς κόσμο. Για την ακρίβεια με 840 προσκλήσεις. Γιατί 840; Γιατί έτσι θέλει ο Βασιλειάδης. Αποφασίσανε και διατάξανε που έλεγε και μια παλιά… Κυβέρνηση της Ελλάδος.

Και… ωρύονται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γιατί θα παίξουν σε άδειο τελικό. Η ίδια ΑΕΚ του Τίγρη, ο ίδιος ΠΑΟΚ του Ιβάν που ζήτησαν από την αγαπημένη τους Κυβέρνηση, που τους κάνει όλα τα χατιρακια, να βάλει πλάτη και να μην έχει κόσμο ο τελικός. Και η Κυβέρνηση που έτσι και αλλιώς προεκλογικά δεν θέλει να μπλέξει και άλλο, άλλο που δεν ήθελε.

Και για να μην καταξευτιλιστούν (sic) οι άνθρωποι των δύο δικεφάλων που ξαφνικά με τον Αλέξη Πρωθυπουργό έγιναν… Μπαρτσελόνες, κάνουν τώρα τις «τεθλιμμένες χήρες».

Και εδώ έρχομαι εγώ, ο Βασίλης ο Δεκάρικος, πιστός «μαθητής» του γνήσιου Λαλάκη, για να βάλω σε τάξη τα πράγματα.

Το δράμα που ζουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι μεγάλο. Κάνουν την καρδιά τους πέτρα και υποκύπτουν στην άτιμη εξυγίανση μόνο και μόνο (και εδώ είναι το μεγαλείο τους) για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δάκρυα κυλούν στα μάτια (μου) διαβάζοντας την δήλωση του Κυριάκου Χ2. «Είναι απαράδεκτο και άδικο να γίνει ο τελικός με αυτές τις συνθήκες. Πραγματικά θα σκεφτόμασταν πάρα πολύ σοβαρά αν οι ποινές δεν είχαν επιβαρυνθεί σε σχέση με το 2016, να μην κατέβουμε σε αυτόν τον τελικό. Είναι κάτι που δεν τιμάει κανέναν μας. Κανέναν από όσους ήταν στο τραπέζι, ούτε την ΕΠΟ, ούτε την αστυνομία, ούτε την πολιτεία, ούτε τις ομάδες».

Μιλάμε τώρα για δράμα, χωρίς πλάκα. Ο Κυριάκος Χ2, έμπιστος υπάλληλος του Ιβάν της εξυγίανσης τα χώνει στην ΕΠΟ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν, Βαγγέλη Γραμμένο και την Κυβέρνηση του «Πούτιν» Τσίπρα κατά δήλωση Ιβάν, για τον τελικό σε άδειες εξέδρες. Μιλάμε για… παράνοια τώρα.

Ο Κυριάκος Χ2 δήλωσε πως στον ΠΑΟΚ θα έκαναν ότι το 2016 αν δεν είχαν γίνει πιο αυστηρή οι κανονισμοί για να πάει κόντρα στην απόφαση της Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, του Πρωθυπουργού που στα χρόνια που κυβερνά επέλεξε να συγχαρεί μόνο τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, λίγο καιρό μετά τις… αβάντες που του έκανε ο «πατερούλης» στο θέμα της Μακεδονίας.

Μιλάμε για δράμα, για άγριο κυνηγητό στον ΠΑΟΚ που ναι, ήθελε να έχει κόσμο αλλά η κακή Κυβέρνηση δεν του το επέτρεψε.

Τέτοια ηθοποιία ούτε ο Λαλάκης ένα πράγμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ