Βαστάτε Τούρκοι τ’ άλογα, έρχεται ο Αυτιάς

Βαστάτε Τούρκοι τ’ άλογα, έρχεται ο Αυτιάς

Στο τσακ ήταν να χτυπήσει ο τουρκοφάγος Αυτιάς και μετά να φτάσουμε εις την πόλιν.

«Έτοιμος ήμουν να πάω στο προεδρικό μέγαρο, αλλά με συγκράτησε η γυναίκα μου. Θα έτρωγε ένα ξεγυρισμένο χαστούκι ο Ερντογάν που θα με θυμόταν μέχρι τα βαθιά γεράματα του. Ύστερα θα του έλεγα: Ποιος είσαι ρε που έρχεσαι και μας αναστατώνεις; Αϊ πήγαινε στο καλό καλέ μου άνθρωπε , έχουμε τα βάσανα μας έχουμε και εσένα… Με αντρική βαριά φωνή θα του τα έλεγα, να νιώσει το φόβο μου».

Ίσως αυτό να μπορεί να εξηγήσει γιατί έριξε σχετικά τη δεύτερη μέρα της επίσκεψής του τους τόνους ο Τούρκος πρόεδρος. Θα μέτρησε η ανακούφιση ότι δεν υπέστη την ιερή οργή, το δυνατό χέρι και πάνω από όλα τη βαριά αντρική φωνή του Γιώργου Αυτιά.

Τη φωνή που δεν είναι του Γιώργου Αυτιά, είναι του φτωχού συνταξιούχου, του αδικημένου μικροϊδιοκτήτη, του πληγωμένου πατριώτη.

Γιατί ο Γιώργος Αυτιάς δεν είναι δημοσιογράφος αλλά υπερόπλο (και πολυεργαλείο). Μπορεί να επιταχύνει την προώθηση της αίτησής σου, να βρει κρεβάτι σε εντατική, να μειώσει τον ΕΦΚΑ που θα πληρώσεις, να βάλει στη θέση του τον υπουργό και να ηγηθεί της νέας Μικρασιατικής Εκστρατείας. Είναι ο Τσακ Νόρις, αλλά ένας Τσακ Νόρις που υπολογίζει και πόση σύνταξη θα πάρεις με βάση τα ένσημά του.

Έκκληση απευθύνω στη σύζυγό του: μην τον ξανασυγκρατήσεις. Άφησέ τον να ξεχυθεί στη μάχη και να τα σαρώσει όλα στα διάβα του με την βαριά αντρική φωνή του. Την Φωνή της Ελλάδας. Της Ελλάδας που αντιστέκεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ