ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τρόμος για «επίλεκτες δυνάμεις» στο ΟΑΚΑ!

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τρόμος για «επίλεκτες δυνάμεις» στο ΟΑΚΑ!

Τι κι αν βγήκαν προσκλήσεις με το σταγονόμετρο, τι κι αν οι αστυνομικοί θα είναι τριπλάσιοι από τους οπαδούς, η ανησυχία για τον τελικό ΟΑΚΑ δεν κρύβεται...

Στη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, εξέδωσε μία πολύ ιδιαίτερη ανακοίνωση, με αφορμή την επίθεση στον διαιτητή Τσαμούρη. Εκανε, λοιπόν ειδική μνεία στο γεγονός ότι η ΕΠΟ, η ομάδα και (κυρίως) η ελληνική πολιτεία, δεν έχουν κάνει σχεδόν τίποτε για να διορθώσουν ή έστω να ελαττώσουν το τεράστιο πρόβλημα βίας που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό το τεράστιο ζήτημα, θα αναλυθεί εκτενώς στην επιστολή που θα στείλει ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χέρμπερτ Χούμπελ, στη FIFA για την πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια επιστολή που δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει ξανά τη λέξη «Grexit» για το ποδόσφαιρο της χώρας μας, μετά τα ανδραγαθήματα της ΕΠΟ και την ανικανότητά της να κάνει έστω τα στοιχειώδη για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου.

Το μεγάλο πρόβλημα που προκύπτει για την Ομοσπονδία και τους επικεφαλής της, βεβαίως, είναι ο τελικός του Κυπέλλου. Το πρώτο «χτύπημα» ήταν η απουσία κόσμου, κόντρα στις βουλές των υπερκείμενων δυνάμεων του ποδοσφαίρου μας.

Ωστόσο, η πραγματική ανησυχία αφορά στο πού θα καταλήξουν οι προσκλήσεις που θα πάρουν στα χέρια τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Διότι, μπορεί να έχουν λάβει (αρχικά) μόλις από 120 προσκλήσεις για τις εξέδρες του ΟΑΚΑ (σ.σ. νούμερο που θα μεγαλώσει), αλλά δεν είναι μυστικό ότι Αστυνομία και ΕΠΟ τρέμουν στην ιδέα να φτάσουν στα χέρια «ειδικών δυνάμεων» από το οπαδικό κίνημα των δύο συλλόγων.

Μάλιστα, η κίνηση της ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσει να δοθούν πολύ λιγότερες από 120 προσκλήσεις στους συλλόγους πριν λίγες ημέρες, επί της ουσίας «επιβεβαίωσε», έστω και έμμεσα, τη μεγάλη ανησυχία που υπάρχει. Διότι σε ένα χαοτικό γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ, εάν υπάρχουν 200-300 χούλιγκαν από τη μία και 200-300 από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί. Ούτε μέσα ούτε έξω από το γήπεδο.

Εξάλλου, τα… προεόρτια δείχνουν ότι μόνο ήσυχοι δεν είναι οι οπαδοί των δύο ομάδων. Με τα πολύ μεγάλης έκτασης επεισόδια που έλαβαν χώρα το απόγευμα της Παρασκευής στο ύψος της Μεταμόρφωσης, να μεγαλώνουν την ανησυχία… Καθώς δείχνει τις… διαθέσεις των «αντιμαχόμενων» πλευρών…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ