Αποκλειστικό: Ποδαρικό με Ιτουράσπε ο ΠΑΟΚ!

Αποκλειστικό: Ποδαρικό με Ιτουράσπε ο ΠΑΟΚ!

To10.gr αποκαλύπτει ότι ο ΠΑΟΚ, μίλησε, συμφώνησε και κρατάει σταντ μπάι τον Βάσκο χαφ, Αντερ Ιτουράσπε, περιμένοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο με Ολιβέιρα, Σάκχοφ.

Οι φίλοι του μπάσκετ θα γνωρίζετε ότι αυτές τις μέρες διεξάγεται στην… καρδιά της Βασκονίας το φάιναλ φορ της Euroleague με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Εφές Πίλσεν να διεκδικούν το τρόπαιο στον τελικό.  Ως μπασκετόφιλος παρακολουθώ από κοντά τη διοργάνωση και με την ευκαιρία τα λέω με αρκετούς γνωστούς στην χώρα των Βάσκων. Αθλέτικ Μπιλμπάο, Εϊμπάρ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, ατζέντηδες, παίκτες, Σαριέγκι, Ιτουράσπε κλπ…

Σε μια από αυτές τις συναντήσεις ρώτησαν την γνώμη μου για τον ΠΑΟΚ! Ως περίεργος τύπος προσπάθησα να μάθω περισσότερα. Οι φίλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου θα τον ξέρετε καλά, αφού έχει περάσει και από την Εθνική ομάδα! Και τώρα παίζει δυνατά για τον Δικέφαλο. Πολύ δυνατά. Και ξέρετε ότι εδώ δεν γράψουμε «παπάτζες», ούτε περιμένουμε τον Γιώργη να μας τα στείλει. Σημειώστε, λοιπόν, το όνομα…

Αντερ Ιτουράσπε! Ο υψηλόσωμος κεντρικός χαφ της Αθλέτικ Μπιλμπάο μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες και ψάχνεται να αποχωρήσει από τη Βασκονία. Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη με συνεχόμενους τραυματισμούς και για αυτό αγωνίστηκε  μόλις σε πέντε ματς. Όμως μέχρι πέρσι ήταν η ψυχή της Αθλέτικ Μπιλμπάο.  Στα 30 του χρόνια ο Ιτουράσπε έχει συμπληρώσει 12 σεζόν στην ομάδα σύμβολο της περιοχής και πλέον έχει φτάσει η ώρα του αποχαιρετισμού.

Οι Βάσκοι μου αποκάλυψαν ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον ατζέντη του Ιτουράσπε, έχουν συμφωνήσει στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου και τα χρήματα αλλά του έχει ζητήσει να κάνει λίγη υπομονή διότι πρέπει να ξεκαθαρίσει κάτι. Αυτό το κάτι δεν αποκλείεται να είναι η περίπτωση Ολιβέιρα ή Σάκχοφ. Όπως και να έχει ο Ιτουράσπε είναι σταντ μπάι και περιμένει μια κλήση για να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να υπογράψει.

Επαναλαμβάνουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει μιλήσει με τον εκπρόσωπο του Ιτουράσπε, ουσιαστικά τα έχουν βρει σε όλα (αν όχι στα περισσότερα) και απλώς περιμένουν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στον Δικέφαλο. Ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα χάσει και τον Ολιβέιρα και τον Σάκχοφ, αλλά και τον Κάνιας.

Μείνετε συντονισμένοι για την πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ