Άρχισαν τα όργανα για τον… Βάγγο!

Άρχισαν τα όργανα για τον… Βάγγο!

Τα πράγματα είναι σοβαρά όσον αφορά το Grexit, με δημοσίευμα να αναφέρει ότι «η έκθεση Χούμπελ είναι γραμμένη, Βάγγο…» και να προαναγγέλλει σημαντικές αλλαγές στον χώρο της ελληνικής ομοσπονδίας.

Τουλάχιστον εδώ δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας και μπορούμε να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά αναφορικά με τον δημοσιογραφικό ρόλο που μας έχει ανατεθεί και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη φαρσοκωμωδία της δήθεν εξυγίανσης και τα απανωτά σκάνδαλα που έχουν φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο στη χειρότερη κατάσταση της σύγχρονης ιστορίας του.

Πριν από έναν μήνα γράφαμε για το «παρεάκι» της ΕΠΟ που παίζει με τη φωτιά αγνοώντας επιδεικτικά τις επιταγές της γενικής γραμματέως της FIFA Φατμά Σαμούρα. Επιταγές – προαπαιτούμενα που είχαν επικοινωνηθεί με κάθε επισημότητα μέσω επιστολής προς την ΕΠΟ του «δικού μας» Βαγγέλη Γραμμένου.

Τα πράγματα όμως είναι πολύ πιο σοβαρά, καθώς το Grexit εξακολουθεί να κρέμεται πάνω από το κεφάλι της ΕΠΟ και των χρυσών χορηγών της δήθεν «εξυγίανσης» που αποδεικνύεται ότι ουδόλως ενδιαφέρονται για οτιδήποτε πέρα από το πώς θα προσθέσουν κάποιες κούπες στη συλλογή τους.

Όπως αποκάλυψε to10.gr, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για αρκετούς από τους πρωταγωνιστές των μαύρων ημερών που διάγει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα πληθαίνουν και πιο πρόσφατο είναι αυτό της εφημερίδας «Αποψη» που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η έκθεση Χούμπελ είναι γραμμένη, Βάγγο…» και προαναγγέλλει σημαντικές αλλαγές στον χώρο της ελληνικής ομοσπονδίας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Εκθεμελίωση της «εξυγίανσης», αλλαγές επί αλλαγών. Η πιο σημαντική αιτία, εκτός από τη βία, είναι τα «ύποπτα προς χειραγώγηση» παιχνίδια που στέλνει η Sportradar. Τίποτα απολύτως δεν έχει προχωρήσει κι ο Βασιλειάδης δήλωσε «είχαμε λιγότερους φακέλους από πέρυσι», λες κι αυτός είναι το ζητούμενο. Το τρίτο στη σειρά είναι οι 12 αναβολές που έδωσε η ΠΕΕΟΔ στον Απόλλωνα Λάρισας. Η έκθεση του Χούμπελ είναι ήδη γραμμένη, Γραμμένε. Σ’ ένα μήνα από σήμερα το πατατράκ…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ