Στοίχημα: Αυτές είναι ευκαιρίες…

Στοίχημα: Αυτές είναι ευκαιρίες…

Τα προκριματικά του Euro 2020 προσφέρονται για δυνατό ταμείο.

Ανεβαίνει το… θερμόμετρο και στα προκριματικά του Euro 2020 καθώς μπαίνουμε στην 4η αγωνιστική και τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μορφή ως προς την πορεία έως την πρόκριση. Την ίδια ώρα οι αποδόσεις που επιλέγουν οι μπουκ και στα γκολ αλλά και στην επικράτηση των φαβορί (όχι των γκράν φαβορί) μας δίνουν την δυνατότητα να βρούμε ευκαιρίες με πολύ καλές αποδόσεις.

Ας αφήσουμε όμως τα… σάλια και ας πάμε κατευθείαν στο ζουμί.

Στα Σκόπια η Αυστρία ψάχνει το διπλό που χρειάζεται για την συνέχεια με το 2.10 που προσφέρεται να είναι εξαιρετικό. Το κρατάμε λοιπόν.

Στην Σόφια, η Βουλγαρία υποδέχεται το Κόσοβο που δείχνει πολύ δυνατό, για αυτό και η επικράτηση των Βούλγαρων πληρώνει με το εντυπωσιακό 2.40. Κρατήστε το και αυτό.

Πάμε στο ματς της Ισπανίας με την Σουηδία όπου ο άσος δεν έχει αξία στο ποντάρισμα, έχει όμως και πολύ μάλιστα το οβεράκι που προσφέρεται στο 1.80.

Το ίδιο ισχύει και στο Μάλτα-Ρουμανία ενώ μου κάνει και το 1.60 που προσφέρει το όβερ 2,5 στο ματς Ουκρανία-Λουξεμβούργο.

Τέλος για κλείσιμο έχω δύο καλούς άσους με φαβορί στο 1.55. Αυτόν της Πολωνίας με το Ισραήλ και της Τσεχίας με το Μαυροβούνιο.

Σκόπια-Αυστρία 2 (2.10)
Βουλγαρία-Κόσοβο 1 (2.40)
Ισπανία-Σουηδία όβερ 2,5 (1.80)
Μάλτα-Ρουμανία όβερ 2,5 (1.80)
Ουκρανία-Λουξεμβούργο όβερ 2,5 (1.60)
Πολωνία-Ισραήλ 1 (1.55)
Τσεχία-Μαυροβούνιο 1 (1.55)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ